SARIOĞLU'NDAN ÇİRKİN İFTİRAYA DAİR AÇIKLAMA GELDİ

SARIOĞLU'NDAN ÇİRKİN İFTİRAYA DAİR AÇIKLAMA GELDİ

Hakkında sosyal medyada ve dergide sekreteri ile oral seks yaptı iddiasını içeren haberi ile ilgili Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Mustafa Sarıoğlu ile sekreter  Burcu  Berna Erdoğan basın toplantısı düzenleyerek iddialara cevap verdiler. 

Hakkında sosyal medyada ve dergide sekreteri ile oral seks yaptı iddiasını içeren haber ile ilgili Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Mustafa Sarıoğlu, basın toplantısı düzenleyerek "Hakkımda kahpe bir tezgah var" dedi.

Hakkında sosyal medyada ve dergide sekreteri ile oral seks yaptı iddiasını içeren haberi ile ilgili Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Mustafa Sarıoğlu ile sekreter  Burcu  Berna Erdoğan basın toplantısı düzenlendi. ilk olarak Mustafa Sarıoğlu ardından da sekreter Burcu Berna Erdoğan gazetecilerle suçlamalarla ilgili açıklama yaptılar.

SARIOĞLU: HAKKIMDA KAHPE BİR TEZGAH VAR İFTİRAYA UĞRADIM

Mustafa Sarıoğlu yaptığı açıklamada hakkındaki suçlamalarla ilgili şunları ifade etti: "Sorunlarını tartışmak için bir araya geldik. böyle kahpe bir tezgah Dolayısıyla bir araya geldiğimiz için üzgünüm. Derneğimizin sekreteri ön muhasebe işleri yapan Berna Hanım ile eşi arasındaki geçimsizlik zaman zaman işyerimize yansıyordu, yüzü gözü morarmış geliyordu. Bu arada sekreter Hanımın eşi inşaatlarda çalışmak üzere Bursa'ya gitti. Aile saadeti olsun diye Zonguldak Belediye Başkanı Sayın Ömer Selim Alan'dan rica ettik sağ olsun eşini belediyeye işbaşı yaptırdık. Ancak kısa süre sonra verilen işte çalışmayacağını şoförlük yapmak istediğini söylemeye başladı. Biz de başkandan böyle bir istekte bulamayacağımızı söyledik. Kendisi derneğe geldi yine sekretere beni bir şoför yaptırmadınız diye münakaşa ettiler, aynı gün akşam saatlerinde mesai bitimi zamanında sekreter Berna Burcu ile makam odasında otururken içeri girip ne yapıyorsunuz diyerek eşi Berna'nın  boğazını sıkarken müdahale ettim. Bu sefer odayı dağıttı Ben polisi aradım olay artık hukuk sürecinde. Olayı basın yoluyla yanlış yazanlarda hukuk önünde hesap verecekler. Zonguldak basınına çok teşekkür ediyorum. Sekreterimiz Burcu Berna Erdoğan halen çalışmaktadır, çalışmaya da devam edecektir. Süreci bekleyeceğiz." Sarıoğlu ayrıca bir sonraki genel kurulda da "benden sonra bu işi yapacak arkadaşlarımız vardır" diyerek aday olmayacağını ima etti.

SEKRETER ERDOĞAN KONUŞTU: ÇOCUĞUMUN YÜZÜNÜ GÖREMİYORUM

Polise verdiği ilk ifadesini eşinin 6 yaşındaki çocuğu Buğra Adel Erdoğan'ın yüzünü bir daha göremezsin tehditi ve darp etmesi sonucu verdiğini söyleyen Sekreter Burcu Berna Erdoğan, çocuğunun resmini tutarak gözyaşlarına boğuldu. 37 gündür çocuğun yüzünü göremediğini ve eşinin çocuğunu kendisine göstermediğini ve çocuğunu çok özlediğini belirten sekreter Berna Erdoğan şunları ifade etti: "Bu bir aile içi şiddettir. aile içi şiddete maruz kalan bir kadın olarak karşınıza çıkmak çok üzücü. Bu olay Türkiye'de aile içi şiddetin yansıması olaylardan biridir. Sürekli şiddet gördüğüm eski eşimle evliliğimizin yürümeyeceği kararına vardık. Olayın olduğu bir öğlen saatlerinde derneğe gelerek beni şoför yapamadım yoruldum dedi. Olay günü çalıştığım derneğin başkanı ile mesaj saatini bitimine yakın derneğe gelerek, "Ne yapıyorsunuz burada" diyerek boğazıma sarıldı ve benim istediğim doğrultuda ifade vereceksin diye beni tehdit etti. Olay polise intikal ettiğinde Çaydamar'daki Asayiş Şube Müdürlüğü'nde eşim beni polislerin yanında tehdit ederek darp etti ve olayı polis ayırdı. Boşanma süreci devam ediyor hukuk süreci devam ediyor.Kesinlikle haberde yazıldığı gibi bir şey asla söz konusu değildir."

 

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2020, 14:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hıdır
Hıdır - 3 yıl Önce

Bu adamı tanıyorum. Beycuma Belediye Başkanının Kayinpederidir

SIRADAKİ HABER