SEDAT ÖZTEK,DEN ZGC’ YE ÖNEMLİ ZİYARET

SEDAT ÖZTEK,DEN ZGC’ YE ÖNEMLİ ZİYARET

Eski Belediye Başkanı Hüseyin Öztek'in sanatçı oğlu Sedat Öztek, beraberinde bulunan arkadaşı Çiğdem Hanım'la birlikte ZGC'ye ziyarette bulundular.

Zonguldak geliş nedeni hakkında konuşan Sedat Öztek, "Çok değerli bir arkadaşımın tiyatro oyununda sahne alacağım. Onun için geldim. Önümüzdeki Ocak ayında da kişisel tablolarımı sergilemek için Zonguldak’a geleceğim" dedi.

Öztek, babasının başkanlığı dönemi ile ilgili yaptığı çalışmalar hakkında ise 1978 li yıllarda ilin gelişimi ve büyümesi adına bir çok projeye öncülük edildiğini, bugün için açılması adına gün, aylar ve yıllar kalan ikinci makas tüneli ve bağlık tünelinin de projesinin o yıllarda hazırlandığını da vurguladı.Bugünlere gelinmesi,halen daha açılamaması ve çok geciken bir proje olmasının da, il adına talihsizlik olduğunu ifade etti.Yapılan sohbet daha iyi bir Zonguldak nasıl olabilir, fikir alışverişi ile sona erdi.

Ziyarette ZGC Başkanı Derya Akbıyık, Gazeteciler Sermet Aksu, Süleyman Şen ve  İngilizce hocası Maydarus Ahmed, hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2020, 14:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER