Şehit Annesi; "Her an kapıyı çalacak gibi oluyor"

Şehit Annesi; "Her an kapıyı çalacak gibi oluyor"

Şehit Annesi; "Her an kapıyı çalacak gibi oluyor"

Zonguldakta 8 Ocak 2013 tarihindeki maden faciasında oğlu Ahmet Şekerciyi kaybeden Havva Şekerci, Anneler Gününü üzgün geçirdiğini söyleyerek, Oğlumun beni kucaklamasını annem diye sarılmasını çok istiyorum dedi.
Zonguldakın Kozlu ilçesinde 8 Ocak 2013 tarihinde TTK Kozlu Müessesinde meydana gelen maden faciasında oğlu Ahmet Şekerciyi kaybeden Havva Şekerci, Anneler Gününü buruk ve üzüntülü geçiriyor. Oğlunu kaybettikten sonra beşinci Anneler Gününü üzgün geçirdiğini ifade eden Şekerci, Oğlumu kaybedeli 5 yıl oldu. Her an kapıyı çalacak gibi oluyor. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın dedi.
Gözyaşlarına hakim olamayan anne Havva Şekerci, Oğlumun yokluğu çok belli o her zaman gelirdi anneler günü için arkasında gül saklardı. Annecim Anneler günün kutlu olsun derdi. Oğlumu kaybedeli 5 yıl oldu. Her an kapıyı çalacak gibi oluyor. Kanayan yara her zaman kanıyor. 5 yıl geçti hala kanıyor. Geliyorum oğlumla dertleşiyorum. Oğlumun mezarının yanında Annemin mezarı da var onunda anneler günün kutluyorum. Bütün maden şehitleri anneleri başta olmak üzere bütün annelerin anneler günün kutluyorum. Allah kimseyi evlat acısı göstermesin, Allah kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin. Bir imtihandan geçiyoruz ama inşallah o imtihandan geçenlerden oluruz. Yüce rabbime layık bir kul, Peygamber efendimize layık bir ümmet olmaya maden şehidi oğluma da hayırlı bir anne olayım, onun emanetlerine sahip çıkayım o zaman kendimi daha iyi hissedeceğim. Oğlum bana anne sen benim çocuklarıma bakacaksın diyordu. Ben onun vasiyetlerini yerine getirmeye çalışıyorum. Onun yokluğu her zaman belli oluyor. Bir yara kanadığı zaman hep kanıyor. Biri anne dediği zaman zannediyorum ki Ahmet, dönüyorum arkama bakıyorum yok. Çok hayırlı bir evlattı ben ondan razıyım Allahımda ondan razı olsun. Allahım onu Firdevs cennetine girmeyi nasip etsin. Peygamberimizin sancağı altında beraber cem olmayı orada beni kucaklamasını annem diye sarılmasını çok istiyorum. Çok zor evlat acısı Allah kimseye yaşatmasın biz yaşadık. Bir sınavdan geçiyoruz inşallah o sınavları verenlerden olurum dedi.
Maden şehidi Ahmet Şekerin annesi Havva Şeker oğlunun mezarına gül getirerek başına koyarak dua etti.

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2018, 05:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER