ŞEHİT BABASI OLARAK O BÖLGEDEKİ ASKERLERİMİZİ GÖRÜNCE AĞLADIM

ŞEHİT BABASI OLARAK O BÖLGEDEKİ ASKERLERİMİZİ GÖRÜNCE AĞLADIM

ŞEHİT BABASI OLARAK O BÖLGEDEKİ ASKERLERİMİZİ GÖRÜNCE AĞLADIM

Zonguldak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, Afrin’de başlatılan Zeytin Dalı Harekatına şehit aileleri olarak destek verdiklerini söyledi.

Silahlı Kuvvetlerimiz Afrin’de çok güzel işler yapıyor diyen Zonguldak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, dernek binasında yaptığı açıklamasına şöyle devam etti:

“Ülkemiz 30 senedir PKK ile uğraşıyor. Bakıldığında Amerika, İsrail halen PKK’ya yardım ediyor. Suriye Erbap’taki PKK’lılar Amerika’nın yapısıdır çünkü halen orada Amerika’nın silahları var. Sayın Cumhurbaşkanımızdan, Türk Silahlı Kuvvetlerimizden, erbaşlarımıza kadar herkes eli öpülecek insanlar. İnşallah fazla bir zayiat vermeden o bölgeleri güvence altına alıp geri dönerler. Silahlı Kuvvetlerimiz çok güzel işler yapıyor. HDP hariç tüm siyasi partiler ile halkımız bu operasyonu destekliyor. İnşallah sağlıklı bir şekilde PKK’yı oradan def edesiye kadar operasyonumuz devam eder. Konu vatan olduğu zaman şehit gelmez, gazi gelmez diye bir şey olamaz. Çünkü gelir.

Osmanlı zamanından beri bizim ekmeğimizi yedikleri halde bize ihanet eden içimizde çok hain var. Türkiye Büyük Millet Meclisinde milletvekili maaşı alıp harekata karşı çıkanlar var. Ama askerlerimize dua eden, kurban kesip askerlerimizin alınlarına süren vatandaşlarımızda var. Ben bir şehit babası olarak Hatay’da ki vatandaşlarımızın askerlerimize olan yaklaşımını görünce dayanamadım ağladım. Ben orada ki vatandaşlarımızın ellerinden öpüyorum. İnşallah Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve 81 ildeki vatandaşlarıyla beraber bu işi çözeceğiz. Zonguldak Şehit Aileleri Derneği olarak Zonguldak’tan sınırdaki askerlerimize, ordumuza hediyeler göndereceğiz. Türk Milleti konu vatan olunca her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmuştur. İnşallah Cenabı Allah askerlerimizi oradan kazasız, belasız dönmelerini nasip etsin”

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2018, 12:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER