ŞEHİT MADENCİ FORMALARINA İLGİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

ŞEHİT MADENCİ FORMALARINA İLGİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

TFF İkinci Lig  Beyaz Grup’ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’a maddi gelir sağlamak için yaptırılan Şehit madenci formalarına ilgi her geçen gün artıyor. Zonguldak Kömürspor AŞ Başkanı Hakan Hürfikir tarafından hayata getirilen proje sonrasında 1992 yılında meydana gelen Kozlu Grizu faciasından hayatlarını kaybeden 263 şehit madencinin isimlerinin yazılı olduğu formalar satışa sunulmuştu.

Zonguldak Kömürspor camiası  şehit madenci formasına büyük ilgi gösterdi. İl içinden ve dışından forma almak isteyen  taraftarlar yönetim kurulu üyeleri ile irtibata geçiyor. 1966 Zonguldakspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bayram Demir, yönetim kurulu üyeleri  Cengiz İslamoğlu ve Rıfat Kılıçoğlu ile birlikte Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk’ü ziyaret ederek forma satın aldılar ve destek oldular.

Forma tedarik etmek isteyen taraftarlar için konuşan Şükrü Öztürk “Madenci formalarımızı isteyen taraftarlarımızın şahsıma 05365026767 numaradan, ya da A.Ş Başkanımız Hakan Hürfikir’e sosyal medyadan ulaşmak kaydıyla taleplerini iletebilirler” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2021, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER