Şehitlerimize Rahmet Diliyorum

Polat Türkmen Jandarma Teşkilatını kutladı

Şehitlerimize Rahmet Diliyorum

AK Parti Milletvekili Polat Türkmen Jandarmanın 180. Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, Gerek Pençe Harekatında, gerekse Terörle mücadelede şehit düşen askerlere başsağlığı dileklerinde bulundu.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin ayrılmaz bir parçası olan, milletin birlik ve bütünlüğü, devletin bekası için yüksek bir vazife şuuruyla görev yapan Jandarma Teşkilatı'nın 180. kuruluş yıldönümünü kutladığını dile getiren Türkmen, "Halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması kamu düzeninin korunması için halkımızla iç içe görev yapan Jandarma Genel Komutanlığımız devletimizin en köklü en deneyimli kuruluşları arasında yer almaktadır.
Modernizasyon ve yeniden yapılanma çalışmalarına öncelik veren iyi eğitimli, disiplinli, donanımlı, fedakar personeliyle bizleri her zaman gururlandıran Jandarma Genel Komutanlığımızın yüksek ruh ve şuurla görevlerini yerine getirirken gösterdiği büyük fedakarlık ve ulaştığı başarı her türlü takdirin üstündedir. Bu düşüncelerle Jandarma Genel Komutanlığının kuruluş yıl dönümünde aziz, şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, görevlerini başarıyla sürdüren Jandarma Genel Komutanlığı mensuplarına selam ve sevgilerimi sunuyor görevlerinde başarılar diliyorum.
Doğu ve Güneydoğu bölgesinde ve Kuzey Irak’ta sürdürülen Terör operasyonlarında başarıyla mücadele eden Jandarma, Polis ve Silahlı Kuvvetler mensuplarına başarılı olmaları için dua ettiklerini dile getiren Polat Türkmen, Şehit Düşen Askerlere Allah’tan Rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi..

Gündem

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2019, 14:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER