Şehri terk ederim!..

Hamdi Ayan'dan gündeme ilişkin önemli açıklamalar

Şehri terk ederim!..

MHP’de uzun yıllar İl Başkanlığı yapmış ve geçtiğimiz haziran ayında MHP’nin Zonguldak milletvekili adayı olan Hamdi Ayan, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 
Parti içerisinde ki yaşananları değerlendiren Hamdi Ayan, genel merkez tarafından kendine verilecek görevden kaçmayacağını, partisinin büyümesi adına mücadelesinin devam edeceğini söyledi.
Partisini eleştirmeyeceğini söyleyen Hamdi Ayan: “Ben teşkilatçı bir insanım, MHP’nin konularıyla refleksi gelişmiş biriyim. Geçtiğimiz günlerde Genel Merkeze çağrıldığımda Zonguldak’ın durumu bize soruldu, yakından da biliyorum. Düzeltilebileceğini ve toparlanabileceğini ifade ettim. Ankara desteği olmadan sorunların çözülemeyeceğini de ifade ettim. Böylesi bir süreçte partimin görev verdiği her yerde olurum. Yöneticilik yap derse onu yaparım, ihtiyaç var aday ol derse aday olurum. Yıllarca partimin içerisinde görev yaptım. Benim tekrar İl Başkanlığına dönme durumum söz konusu olmaz. Atlatmış olduğumuz bir genel seçimden dolayı bir yorgunluk ve yıpranma şahsımızda olduğunu, iyi bir belediye başkan adayı olursa da arkasında duracağımı genel merkeze de iletmiş bir insanım. Zonguldak’ta şu anda potansiyel aday belirleme sürecindeyiz. Parti içinde kaos yarattığımı söyleyenlere üzülüyorum. Partisini bir insan nasıl küçültür, bu bana yakışır mı? Ben partimi eleştireceğime bu şehri terk eder giderim” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2018, 19:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER