Semazenlerin gösterisi büyük beğeni topladı

Devrek Belediyesi tarafından bu yıl hayata ilk kez geçirilen Ramazan ayı etkinliği vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Semazenlerin gösterisi büyük beğeni topladı

Devrek Belediyesi tarafından bu yıl hayata ilk kez geçirilen Ramazan ayı etkinliği vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Devrek Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında düzenlemiş olduğu Kuran-ı Kerim Tilaveti ve ilahiler eşliğinde Semazen gösterisi Cumhuriyet Meydanında gerçekleşti.

Devrek Belediyesi, Devrek Müftülüğü ve Mevlana Kardeşliği Grubunun ortaklaşa hazırlamış olduğu Kuran-ı Kerim Tilaveti ve ilahiler eşliğinde Semazen Gösterisi etkinlik alanını dolduran vatandaşlarımızın büyük beğenisini kazandı.

Kuran-ı Kerim Tilaveti ve ilahiler eşliğinde Semazen Gösterisini izlemeye etkinlik alanına gelen vatandaşlarımıza belediyemizin katkılarıyla lokum ikram edildi.

Cumhuriyet Meydanında yapılan etkinlikte konuşan İlçe Müftüsü Hasan İzmirli, “Gecemiz Mübarek olsun hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Bu güzel programı düzenleyen Devrek Belediye Başkanlığımıza, İlçe Müftülüğümüze, görev alan gençlerimize ve çok değerli semazenlerimize çok teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü teşriflerinizden dolayı sizlere arz ediyorum, Allah razı olsun. Mübarek Ramazan ayındayız, Ramazan sevgidir. Biz müminler olarak en çok bizi yaradan, bize can veren Rabbimizi severiz. Peygamberimiz( SAV ) Hz. Muhammed’i severiz. Ramazan Kuran demektir. Hamdolsun, Devrek ilçesi Gürbüzler Köyü Kuran Kursuyla ve Merkez Kız Kuran Kursuyla ülkemizde hafızlar diyarı olarak ün yapmış, isim yapmıştır” dedi.

Dualar eşliğinde son bulan programa, Devrek Belediye Başkan Vekili Şeref Aydınlı, Devrek Müftüsü Hasan İzmirli ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2019, 15:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER