Semerci, İtfaiyecilik Haftası’nı kutladı!..

Semerci, İtfaiyecilik Haftası’nı kutladı!..

Semerci, İtfaiyecilik Haftası’nı kutladı!..

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, 25 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
İtfaiye personelinin zor şartlarda, mesai kavramı gözetmeksizin görev yaptığını belirten Başkan Semerci mesajında; “ İtfaiye personelimiz, her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak zor şartlarda görev yapmaktadırlar. İtfaiye teşkilatımız gece gündüz demeden her zaman ve her koşulda vatandaşlarımızın yanındadır. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için büyük bir özveri ve cesaretle çalışan itfaiye teşkilatımız tecrübeli personeli, güçlenen araç ve makina filosuyla bölgemizin en güçlü itfaiye teşkilatlarının başında gelmektedir. Yangınların yanı sıra doğal afetlere ve kazalara daha hızlı müdahale edecek şekilde modern araç ve gereçlerle donatarak güçlendirdiğimiz itfaiye teşkilatımızın fedakâr çalışanlarına, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.
7 gün 24 saat mesai kavramı gözetmeksizin, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdüren itfaiye çalışanlarımızı fedakârca çalışmalarından dolayı kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2018, 22:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER