Şenol Şanal'a büyük destek....

Şenol Şanal'a büyük destek....

CHP 26. Dönem Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu ve CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal, CHP Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman ve partililerle bir araya geldi.

Birlik ve beraberliğin gözler önüne serildiği ziyarette, güç birliği yapıldı. 31 Mart seçimlerinde başarılı olmak için birliketiğin öneminden bahsedildiği ziyarette, 31 Mart akşamı iki baharın bir arada yaşanacağı vurgusu yapıldı.

ZAMAN: ‘MART’IN SONU BAHAR’

Ziyarette ilk olanak konuşan CHP Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman: “Mart’ın sonu bahar. Yağmurların sonrasında bahar olacak. Amacımız 31 Mart’ta Zonguldak’ta başarılı olmak. Başarılı olmamak için de hiçbir neden yok. CHP’li olan bütün arkadaşlarımız bu çatı altında buluşuyoruz. Geçmişten beri de zaten birlikte hareket etmek için mücadele ettik. Güç birliği içindeyiz ve bu sandığa da yansıyacak. Toplumun diğer kesimleri tarafından da olumlu şekilde algılanacağı düşüncesindeyim. Bizim her zaman istediğimiz geçmiş dönemlerde vekillik yapıp, gelip destek vermenizden dolayı sizleri kutlarım” dedi.

TURPCU: ‘ZONGULDAK HALKINA DAHA İYİ HİZMET OLARAK SUNACAĞINA İNANIYORUZ’

Şenol şanal’ın güzel hizmetler sunacağına inandığını söyleyen Turpcu: “İl, ilçe ve belderimizde ne kadar adayımız varsa hepsi bizim adayımızdır, destek veriyoruz. Adaylarımızın kazanması adına elimizden geleni yapacağız. Aday adayı olup da aday gösterilmeyen arkadaşlarımızında aynı doğrultu da hareket edeceğini düşünüyorum. CHP ailesi olarak öncelikle merkezde, ilçelerimizde ve beldelerimizde seçimi almak ve Belediye Başkan sayımızı arttırmak ile ilgili mücadelimizi vereceğiz. Coşku ve heyecanı arttırıcı, kamuoyunu yönlendirici olarak bizden ne istenirse onu görev olarak yerine getireceğiz. Adaylarımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz. Tekrar CHP’nin Zonguldak Belediyesini daha iyi bir şekilde yönekeceğine, Belediye Başkanımızın mühendis ve işletmeci kimliği ile bu görevi, Zonguldak halkına daha iyi hizmet olarak sunacağına inanıyoruz. Sayın Şenol Şanal’a başarılan diliyoru” dedi.

FURAT: ‘ZONGULDAK CHP’NİN GÜÇLÜ OLDUĞU YERDİR’

Şenol Şanal’a tam destek vereceklerini söyleyen CHP eski İl başkanlarından Halil Furat: “Siyasi mücadele yaşadık. Adaylarımız bizim için ayrı ayrı değerdi. Hepsi de bir birlerini kırmadan, dökmeden mücadele verdiler. Her zaman söyledik, kim aday olursa olsun partimizin emrindeyiz. Her ilçede, belde de özellikle Zonguldak merkez de adayımızla beraber kapı kapı dolaşıp, her türlü desteği vermeye hazırız. İnşallah Zonguldak’ta CHP’nin bayrağını yeniden belediyeye dikeceğiz. Hipimize büyük görevler düşüyor. Zonguldak CHP’nin güçlü olduğu yerdir, başarılı olacağız” dedi.

ŞANAL: ‘KALİTELİ VE ADALETLİ HİZMETLER SUNMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK’

Son olarak konuşan CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal: “Parti merkezi üyeler için ev niteliğindedir. Bende bugün evime geldim. CHP çok geniş bir aile, bazen yaşananlar çok küçük şeyler oluyor. CHP’li olan her arkadaşımızla yine bir aradayız. Birlik ve beraberlik anlamında güzel örneklere şahit oluyoruz. Ekonomik anlamda pazarda bir yangın var, Zonguldak’ta ki insanlarımız da bu yangından etkilenir. Zonguldak Belediyesi olarak biz bu seçimi alacağız, bu bizim için iki bahar olacak. Hem mevsim olarak baharı, hem seçim olarak baharı hep birlikte yaşacağız. Göreve geldiğimiz an itibariyle vatandaşlarımızın genel yaşamını kolaşlaştırmak anlamında Pazar yerinden başlayıp onların mutfak maliyetlerini düşürmek için iyi çalışmalar yapacağız, hayatı kolaylaştırıp kimseyi ayrıştırmayacağız. Ben sadece bir aday değil, herkesin gönlünde olan arkadaş, dost, evlat olmak isterim. Adaleti herkese eşit olarak dağıtacağız. Ucuz ve kaliteli kurum hizmetleri vererek, herkesin yüzünü güldüreceğiz. Bunu herkes böyle bilsin. Kaliteli ve adaletli hizmetler sunmak için yola çıktık, herkesin yüzürü güldüreceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2019, 00:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER