Şenol Şanal'a muhteşem karşılama

Şenol Şanal'a muhteşem karşılama

Şenol Şanal'a muhteşem karşılama

CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal Rüzharlımeşe Mahallesinde kahvahane toplantısında vatandaşlarla buluştu.
Yoğun ilginin yaşandığı toplantı öncesi vatandaşlar Şanal'a sevgi gösterisinde bulunurken "Seni başkan yapacağız. Şenol Zonguldak" dedi.

Şanal'a kahvehane toplantısında CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney, Millet İttifakı Zonguldak Belediyesi Meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti.

"ÇOÇUKLARIMIZ İÇİN BAŞARMALIYIZ"

Toplantı açılış konuşmasını yapan CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney; "Zonguldak'a bir mühendis gerek. Biz nerde kalmıştıkla başlayacağız. 1 Nisan itibari ile ilk 6 ayda Zonguldak'ın çehresi değişecek. Çocuklarımızın geleceği için, çocuklarımızın akşam yatağa aç girmemesi için başarmamız lazım" dedi.

"ADALET VE HUKUKTAN AYRILMAYACAĞIZ"

Toplantıya katılan vatandaşlara seslenen Şanal; "Böyle bir karşılama için teşekkür ederim. İnsana hizmet için yola çıktık. Bütün politilarımızda insanı mutlu etmek var. Bir çok projemiz var. Çok iyi bir Belediye Meclis üyesi aday listemiz var. Şampiyonlar Ligi diyebiliriz. Sizlere doğru hizmetler, hukukun üstünlügünü kabul etmiş hizmetler vereceğiz. Adalet ve hukukun üstünlüğünden ayrılmayacağız. Zonguldak'ta ve ülke de ekonominin nereye geldiğini görüyorsunuz. Zonguldak'ta artan emeklilerimize tabiki hizmetin en iyisini vermek istiyoruz. Bakıma muhtaç insanlarımızın evinde bakımını sağlayarak, onları yaşama kazandıracağız. Cenezesi olan vatandaşlarımızın bütün işlemleri Zonguldak Belediyesi tarafından yapılacak. Kadın ve gençlerimiz ile yaratacağımız marka ile istihdam alanları açacağız. Onlara gelir kapısı açacağız. Belediye Kültür Merkezine bir konservatuar kazandıracağız. Diğer adaylar su konusunda doğruyu anlatmıyorlar. Katı atık vergisini düzenleyerek ve yeni su taşıma teknikleriyle su ücretlerini ucuzlatacağız. Sayın Genel Başkanımızın  CHP'li belediyelerde en düşük ücret 2200 lira olsun söylemi ile yetinmeyip Allah nasip ederse Nisan ayı itibariyle en düşük ücreti Zonguldak Belediyesi bünyesinde 2500 lira yapacağız.  Bunu hemen hayata geçireceğiz. Tabii bunun yanında sosyal hatta yemek yol gibi başka bir takım artıları da olacak. Öğrenci otobüs fiyatları şuan 2.50 TL. 1 Nisan itabari ile 1.75 TL olacak" dedi.

"ŞENOL BAŞKANIN TECRÜBESİNE GÜVENİYORUM"

Şenol Başkanın tecrübesine güvendiğine vurgu yapan CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz; "Zonguldak'ta TTK'da 55 bin işci vardı. Şimdi bu sayı çok azaldı. Kanayan bir yara ve bu kan devamlı akıyor. Zonguldak nereden nereye geldi. Şimdi CHP'li Belediyeler olarak bu tür şehirleri yeniden ayaklandırmak istiyoruz. Şenol Başkan'ın tecrübesine ve bu işi yapabileceğine inanıyorum. Gece kaç olursa olsun bizzat bu şehir için çalıştığını biliyorum ve şahit oldum. Cumhuriyet Halk Partisi olarak desteğinizi istiyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2019, 02:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER