Şenol Şanal basınla buluştu, soruları yanıtladı

Şenol Şanal basınla buluştu, soruları yanıtladı

Şenol Şanal basınla buluştu, soruları yanıtladı

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Belediye Başkanı Adayı Şenol Şanal, kahvaltıda basın mensupları ile bir araya geldi.

Kahvaltı programına, CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney, Merkez İlçe Başkanı İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, Fikret Zaman, Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal, belediye meclis üyeleri ve partilkatıldı. 

CHP Zonguldak il başkanı Hakkı Güney toplantı ilişkin yaptığı açıklamada, “31 Mart Zonguldak’ta Cumhuriyet halk Partisinın tekrar belediye Başkanlığı anlamında Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir daha göndere bayrağını çekme günüdür. Zonguldak’ta nerede kalmıştık başlayarak yolumuza devam edeceğiz. Zonguldak’ı mühendisi teslim edelim. Zonguldak tekrar yaşanabilir bir şehir haline getirelim.”

İyi parti zonguldak il başkanı Yavuz Erkmen de bir konuşma yaparak, “Zonguldak’ta 25 yerde belediye başkanı ve onunla birlikte gitmek istiyor seçecek. CHP ve iyi parti ortak aday olarak hem başkanımızın hem de meclis arkadaşlarımızın çoğunluğu olarak seçimi kazanarak zonguldak’ta yönetmesini arzu ediyoruz. Allah’ın izniyle de Zonguldak halkının takdirini dedi bunuda başaracağınıza yürekten inanıyoruz. Eğer ak parti hükümeti gelirse 1 Nisan dan itibaren faturalar yükselecektir ekonomik anlamda sıkıntılar katlanarak büyüyecektir. Zonguldak küçülmeye devam edecektir. Belki bizim amacımız birlikte beraber iyi şeyler yapmak. İşte bu anlamda herkesi yanımızda olmaya davet ediyoruz. Ekibimiz Zonguldak’a hizmet etmek için yola çıkmış bir ekiptir. Böyle bir ekibi zillet gibi bir takım kötü sözlerle eleştirenleri kınıyorum. Kötü söz sahibine aittir.”

Şenol Şanal da yaptığı açıklamada, “Bu dönem derman belediyecilik olarak genel merkezimiz tarafından dans edildi. Bizlerde bilgi birikimi kültürümüz dahilinde ilave ettiğimiz başka hizmetlerle halkın yüreğini dokunmak onların yüzünden tebessüm oluşturmak ve netice itibari ile yaptığımız hizmetlerle bu şehir yaşamına bir şehri haline getirmek istiyoruz.İstihdama yol açarak iyi bir proje çalışması yapıyoruz. Zonguldak belediyesinin imkan ve kabiliyetlerini biliyorum. Biz zaten tek kürek Zonguldak halkına hizmet etmek üzere bu projeleri hayata geçireceğiz. Hayır dualarını alacak iyi bir yönetim ortaya koyacağız. Martın sonu bahar güzel günler göreceğiz Zonguldak. Zonguldak belediyesinin yeni bir asfalt tesisi ile hem kendi bünyesindeki sorunları bir kısmını halledilmesi hem çevre belediyenin ihtiyaçlarına cevap vermesi ile kurulacak bu tesisi ist yaratılması açısından insanların da bir gelir kapısı aranacak olmasını dinli çok önemli bir proje olduğunu söylüyorum.”

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2019, 01:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER