Şenol Şanal startı Gazeteciler Cemiyetinden verdi

Şenol Şanal startı Gazeteciler Cemiyetinden verdi

Şenol Şanal startı Gazeteciler Cemiyetinden verdi

CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal, sahalara indi çalışmalara başlayarak ilk startı verdi.
CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, CHP İl Başkanı Hakkı Güney ve partililerle birlikte Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık ve gazetecileri ziyaret eden Şenol Şanal, önemli açıklamalarda bulundu.

Ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Hakkı Güney: "İlk ziyaretimizi basın emekçilerimizden başlamak istedik. Artık stardımızı verdik, programlarımız hazır. Yarından itibaren bütün komiteler yerini alıyor. İyi ve çalışkan bir kadro ile yola çıkıyoruz. Güzel bir proje çıkardık, hayırlı olsun" dedi.

Daha sonra konuşan Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz: "Seçim şimdi başlıyor. CHP artık üyeleri ve yöneticileriyle tam kadro sahada olacak. Çalışmalarını da yapacak. Başkan adayımız adaylar arasında ki tek mühendis ve tecrübeli adaydır. Akdemir çıtayı yukarı çekmiştir, şimdi üst yapı kısmında ki çalışmaları da hep birlikte yürüteceğiz. Temiz siyaset çizgisini ön plana çıkararak sürdürülmesini istiyoruz. Projelerle heyecanla halkımızın karşısına çıkacağız."


Hizmet için yola çıktıklarını söyleyen CHP  Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal: "İlk ziyaretimizi sizlere yaparak start vermiş olduk. İyi şeyler yapmak istiyoruz. Bizlere destek veriliyor ve bu da bizi mutlu ediyor. Bu şehir için bir mühendis gerekiyor, bu bakışla en rantabl hizmetleri hayata geçireceğiz. Biz eserlere talibiz. İnsanların yüzünü güldüren projeleri hayata geçireceğiz. Herkesin görüşüne açığız, temiz ve yaşanılan mutlu bir kent yaratarak insanların hizmetine sunmak istiyoruz."

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2019, 19:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER