Şenol Şanal, Zonguldak Belediyesini ziyaret etti

Şenol Şanal, Zonguldak Belediyesinde

Şenol Şanal, Zonguldak Belediyesini ziyaret etti

CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i makamında ziyaret etti.

Şanal’a ziyarete; CHP Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz, CHP İl Başkanı Hakkı Güney, Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman ve partililerde eşlik etti.

AKDEMİR: ‘ADIYIMIZA VE PARTİMİZE SEÇİMLER HAYIRLI OLSUN’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir: “Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Adayımız belli oldu, kendisini tebrik ediyorum. Demokrasinin olmazsa olmazı seçimlerimizi yapacağız, en iyi şekilde mücadele eden partinin üyeleriyiz. Yapılan seçimler bir bayrak değişimidir. Bu bayrak değişiyi lutlaka olmalıdır. İnşallah yerel seçimlerde demokrasimiz adına daha da güzel olacağını düşünüyorum. Temennimiz CHP’nin daima üst sıralara çıkmasıdır, bayrağı yukarıya çıkartmaktır. Biz partimizin amaç ve ilkeleri belli, o hedef doğrultusunda bayrağımızı göklere çıkartmak isteriz. Halkımız çalışmalarımızı da en güzel şekilde değerlendiriyor. 2 ay daha görevimizin başındayız, üzerimize düşen ne görev varsa çözmeye çalışacağım. Yüzümün akı ile görevimi bitirmek istiyorum. Adıyımıza ve partimize seçimler hayırlı olsun. Seviyeli, kardeşçe, karalamadan bir seçim yaşanmasını diliyorum. Biz bu makamlara şimdi oturmadık. Görevler gelip geçicidir, dostluklur kalıcıdır” dedi.

YAVUZYILMAZ: ‘BİLGİ VE BİRİKİMLERİNİZİ İSTİŞARE EDECEĞİZ’

Daha sonra konuşan CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz: “CHP’nin bir Milletvekili olarak sizi kutluyorum. Ağır bir sorumluluğu yerine getirdiniz. Sizin yerinizde başka biri olsaydı belki de bunu çözemezdi. Görev süreniz boyunca bir öğrenciyi üniversiteye hazırlar gibi şehri hazırladınız. Ben size çok teşekkür ediyorum. Seçim sürecinde sizlerinde bilgi ve birikimlerinizi istişare edeceğiz.”

DEMİRTAŞ: ‘BİZLER AYNI AİLENİN EVLATLARIYIZ’

Ayrı ailenin evlatları olduklarını söyleyen CHP Zonguldak Milletvekili Ünal demirtaş’ta şöyle konuştu: “Adayların açıklanma süresi biraz uzadı. Karar veren bir mekanizma var, Genel Başkanımız  ve en üst karar merciği olan PM var. PM’nden çıkana kadar adaylık belirlenmiyor. Zonguldak Belediye Başkan adaylığının belirlenmesi noktasında da böyle bir süreç işletildi. Sonuç olarak Şenol Şanal arkadaşımız açıklandı. Daha kendisi belediye başkan yardımcılığı da yaptı. Sayın Başkanımız alt yapının tamamlanması konusunda büyük adımlar attı. Belediyenin de imkanları sınırlıydı. Sınırlı imkanlara rağmen güzel hizmetler yaptınız. Başarılı belediyeciliği Zonguldak’ta hayata geçirdiniz. Bayrak değişimi olması gerekiyor, bizim içinde aynı şey geçerlidir. Bugün bayrağı sizden şenol bey alacaktır, bundan şüphemiz yok. CHP tekrar secimi kazanacaktır. Şenol beyde sizden aldığı bayrağı daha yukarıya taşımaya gayret gösterecektir. Kendisi de belediyecilik konusunda deneyimli bir isim. Bizler aynı ailenin evlatlarıyız” dedi.

GÜNEY: ‘BAŞIRILI ÇALIŞMALARA İMZA ATTINIZ’

Muharrem akdemir’e çalışmalarından dolayı teşekkür eden CHP İl Başkanı Hakkı Güney’de şöyle konuştu: “8 senedin büyük uğraşlarınız var. Zonguldak’ta bu zamana kadar hep yüzeysel olarak çalışmalar yapılmış. Zonguldak’a 60 yıllık altyapı projesi kazandırdınız, size teşekkür ediyorum. 19 mahallede ki çalışmalarınızı biliyoruz, beraber olduk. Partimize katkınızdan dolayı da teşekkür ediyorum. Partimize hep destek verdiniz, size minnettarız. Size başarılar diliyorum.”

ŞANAL: ‘SİZ BANA BURADA ASİSTANLIK YAPMAK GİBİ ÖNEMLİ BİR GÖREVİ TEBLİĞ ETTİNİZ’

Son olarak konuşan CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal’da şunları söyledi: “Değişik duygularla burada olmak bizleri heyecanlandırıyor. Sayın Başkanımın katkılarıyla 3 yıl Belediye Başkanlığı yaptım. Öncelikle bana böyle bir görevi tebliğ ettiğiniz için size teşekkür ederim. Birlikte el ele, gönül gönüle birşeyler yapmaya çalıştık. Belediyecilik zor bir hizmet. İçinde bulunduğumuz şartlar içerisinde siyasetin, vatandaşların, kurumun kendi sorunları neticesinde sıkıntılı, çalkantılı günlerde yaşanıyor. Bazen insanlar  tecrübe, bilgi ve birikimle bunu çabuk atlatıyor, bezen biraz daha sıkıntılı oluyor. Sanıyorum bizde bazı sebeplere bağlı olarak böyle çalkantılı bir dönemi çok da büyütmeden yaşadık. Benim içinde bulunduğum şartlarda tabi sizden küçük biraz daha tecrübesiz olmam nedeniyle bazen agrasif içinde bulunduğu sıkıntıyı taşıyamayan tavırlarımda olmuş olabilir, üzmüşte olabiliriz. Maksadımı aşan söz ve eylemlerde olur ama neticede siz bu kurumun en üst amiri ve öğretmenlik vasfı olan birisiniz. Benim keşke bu vasıflarınızdan daha fazla yararlanma imkanım olsaydı. Burası bir okuldu, siz bana burada asistanlık yapmak gibi önemli bir görevi tebliğ ettiniz, çok teşekkür ediyorum. Maksat sizi üzmek ve kırmak değil ama, maksadı aşan söz ve eylemde olmuşsa da  hoş görünüz. Üst seviyede ki hizmetleriniz için size teşekkür ediyorum. Sizinde bilginize, görgünüze her zaman mahsar olmak isterim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2019, 12:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER