Şerafettin Nas aday adaylığını açıkladı

Şerafettin Nas aday adaylığını açıkladı

Şerafettin Nas aday adaylığını açıkladı

Muhtarlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Şerafettin Nas, AK Parti'den Kilimli Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.
AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Orhan Gebeş’e aday adaylığı formunu veren Başkan Şerafettin Nas, Kilimli’de AK Partili bayrağını dalgalandırmak istediklerini söyledi.
Şerafettin Nas’a başarılar dileyen Başkan Orhan Gebeş şöyle konuştu: “Kilimli aşkı ile Şerafettin bey partimize ve teşkilatımıza gelerek müracaatını yaptılar. Öncelikle çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar diliyorum. Bu sorumluluğun altına girmek ve taşımak bizleri de gururlandırıyor. Allah yar ve yardımcımız olsun. Aday adaylığı sürecinde Genel Merkezimizin belirlediği kriterler var” dedi.
‘GENELDE İKTİDARIZ, YEREL DE DEĞİLİZ’
Yaptıkları istişareler sonrasında aday adaylığını açıkladığını söyleyen Şerafettin Nas’da şöyle konuştu: “Yönetim kurulu arkadaşlarımızla bir istişare yaptık. 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için kilimli Belediye Başkanlığı aday adaylığı formumu imzaladım ve sayın başkana teslim ettim. Öncelikle Kilimli’mize hayırlı olsun. Aday adayı olan arkadaşlarımız ve onlar benim dostlarım, çoğunun da ağabeyiyim. Onlarla birlikte yürüyeceğiz. Karar Kilimli halkınındır. Kilimli halkının her türlü kararına saygı duyacağız. Aday adayları içerisinden kim çıkarsa çıksın sonuna kadar mücadele edeceğim. Şerafettin nas, aday olan arkadaşın koluna takılır Kilimli’de çalışır. 2014 yılında da aday olamadım ama aday olan arkadaşımla çalıştım. Ben AK Partiliyim. Herşeyin hayırlısı olsun. Herkese başarılar diliyorum. Kilimli’de iktidar partisinin belediye başkanı olmasını talep ediyorum. Genelde iktidarız, yerel de değiliz. Bunun sıkıntılarını bir muhtar olarak da çok iyi biliyorum. İnşallah AK Parti’nin adayının sınavı ile biz bu sınavı geçeceğiz. Biz kendi adayımıza sahip çıkarak kutlu yola devam edeceğiz” dedi

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2018, 15:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER