SGK'dan Örnek İhale İlanı!..

SGK'dan Örnek İhale İlanı!..

SGK'dan Örnek İhale İlanı!..

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Erkin Avcı, SGK İl Müdürlük binasına asılan ihale ilanı ile ilgili konuşarak, “Şeffaf bir ihale olması için böyle yaptık. Daha sonra dedikodulara mahal vermek istemedik” dedi.
“ŞEFFAF IHALE”
Astırılan ilan hakkında konuşan ve sebeplerini açıklayan SGK İl Müdürü Erkin Avcı, “ mülkiyeti kurumumuza ait olan kısa dönem içerisinde üzerinde herhangi bir tasarruf düşünmediğimiz kurumumuza ait müziklerden Zonguldakta bulunan bir tanesi ile ilgili bir çalışma gerçekleştirdik. Geçen yıl içerisinde başladığımız çalışmaya 2017 yılı nisan ayında Ankara’ya göndermiş olduğumuz bir yazı ile şu alanlar üzerinde herhangi bir tasarruf düşünmüyoruz Mümkünse satılmasının işlemi alınmasını arz ediyoruz diyerek bir yazı yazdık. Bu kapsamda değerlendirmeleri sonuçlanan ve satışa çıkarılan bir tane mülkümüz var. Bunun satışı ile ilgili satışı yapılacak olan mülkün olduğu yere hem de müdürlük Hizmet binamızın ön yüzüne oldukça büyük bir puntolar ile ve oldukça büyük bir afiş ile astırdık. Bunu bu şekilde yapmamızın sebebi satışın ne kadar şeffaf olduğunu gösterebilmek içindir. Çünkü satış bittikten sonra arkasından şöyle oldu böyle oldu gibi dedikodular çıkabiliyor. Bunlar olmasın diye bizde ilanımızı oldukça büyük bir şekilde gerekli yerlere açtırdık.” Şeklinde konuştu.
“İHALE ANKARA’DA”
Yapılacak olan ihale ve arsanın detaylarına dikkat çeken Avcı, “ satışımız ile yine bir bilgi vermiş olalım. Satış kurumumuzun İnşaat Emlak Daire Başkanlığı mülkünde yapılacak. Adres olarak Ankara Kızılay da bulunan daire müdürlüğümüze başvuru yapılacak. Detaylı bilgi isteyenler için İnşaat daire başkanlığımızın telefon numaraları mevcut. Satış yapılacak mülkü tam belirtmek gerekir ise İl Tarım Müdürlüğü ile müftülük binası ortasında kalıyor. Toplam metrekare olarak 4632 metrekaredir. Bu alan yine arsa niteliğinde bir alandır. Arsamız Zonguldak merkez On Temmuz Mahallesi sınırları içerisinde kalmakta olup satış 28 Aralık 2017 saat 16da kurumumuzun İnşaat Emlak Daire Başkanlığında yapılacaktır. Şartname Bedeli 150 lira olup muhammen bedeli 3 milyon 700 bin lira teminat tutarı olarak 185 bin TL ödenmesi gerekmektedir. Bölge incelendiği zaman ticari olarak kullanılabileceği görülecektir. Bu nedenle ilgilenenlerin bahsi geçen daire Müdürlüğünde ihaleye katılmaları noktasında kamuoyunu bilgilendirmek istiyorum.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2017, 11:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER