Şirin, Engellilerimizin adını kullanıyorlar!..

Şirin, Engellilerimizin adını kullanıyorlar!..

Şirin, Engellilerimizin adını kullanıyorlar!..

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, engelliler adına satış yapanlara itibar edilmemesi çağrısında bulundu.
Yardımda bulunmak isteyenlerin derneklerine müracaat etmeleri çağrısında bulunan Hüseyin Şirin: “Halkımızdan önemle rica ediyoruz. Engellileri kullanarak insanların iyi niyetlerini suistimal ederek halkımıza engellilere hiç bir katkısı olmayan kırtasiye ve dergileri şehir dışından ilimize gelerek mahallelerde, köylerde kapı kapı dolaşarak ve de şehir merkezinde kaldırımlarda insanlara zorla satarak kendilerine rant sağlayan bu kötü niyetli kişileri defalarca şikayet etmemize rağmen ilgililerin müdahale etmemeleri engelli camiamızı çok üzmektedir.
Halkımızın bulunduğu yani yaşadıkları il ve ilçelerde faaliyet gösteren engelli derneklerine destek olmalarını önemle rica ediyoruz. Halkımız verdikleri yardımların nereye gittiğini bilmeleri çok önemlidir buna istinaden herkes yaşadığı yerdeki engelli derneklerine veya yardım kuruluşlarına yardım etmeleri önem arz ediyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2018, 20:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER