Şirin’den Bakan Turhan’a teşekkür

Şirin’den Bakan Turhan’a teşekkür

Şirin’den Bakan Turhan’a teşekkür

Engelliler Derneği Zonguldak şubesi Başkanı Hüseyin Şirin, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın engelli, şehit yakını ve gazilerin 1 Ocak 2019'dan itibaren elektronik haberleşme hizmetlerinden yüzde 25 ek indirimle faydalanabileceğini açıklamasının sevindirici olduğunu söyledi.
Emeği geçenlere teşekkür eden Hüseyin Şirin şöyle konuştu: “Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi olarak Engellileri yakından ilgilendiren sevindirici gelişmeyi kamuoyuna duyurmayı bir görev addediyoruz. Yılbaşında itibaren engelliler, şehit yakınları ve gazilerin elektronik haberleşme hizmetlerinde yüzde 25 indirim uygulanacak.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "BTK tarafından yayımlanan usul ve esaslar kapsamında engelliler, harp ve vazife şehitlerinin dul ve yetimleri ile gaziler, 1 Ocak 2019'dan itibaren elektronik haberleşme hizmetlerinden yüzde 25 ek indirimle faydalanabilecek" dedi.
Mart 2019 itibarıyla da görüntülü çağrı merkezi uygulaması başlayacağı öğrenildi. Ayrıca, yazılı olarak çağrı merkezi hizmeti de alınması mümkün olacak.
Yönetim Kurulu olarak Engellilere yönelik Bakanlıklarımızın böyle imkanlar yaratması camiamızı mutlu ettiğini belirterek, böyle Sosyal Politikaların bütün Bakanlıklar tarafından ele alınmasını tüm Engelli camiası adına bekliyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2018, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER