Sis Dağında festival başladı

Sis Dağında festival başladı

Sis Dağında festival başladı

Çaydeğirmeni Belediyesi ile Giresun İli ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin birlikte organize ettiği Sis Dağı Yayla Şenlikleri Çaydeğirmeni Belediyesi Mesire alanında başladı. Şenliğe katılan ziyaretçiler kemençe eşliğinde horon oynarken çocuklar da doyasıya eğlendi.

Etkinliğe katılan vatandaşlar böyle güzel ve eğlenceli bir etkinlik düzenlendiği için başta Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş olmak üzere Giresun İli ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne teşekkürlerini ileterek bu tarz etkinliklerin hem eğlenceli olduğunu hem de gelecek nesillere iyi birer örnek teşkil ettiklerini belirttiler.

Sis Dağı Yayla Şenliği açılış konuşması yapan Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Sis Dağı ve Yayla Şenliği etkinlikleri kapsamında Mesire alanımızda başlayan etkinliklerin iki gün boyunca süreceğini belirterek, “ Sis Dağı demek, horonun, eğlencenin, kültürün yanı sıra aynı bayrak altında şanla şerefle bir ve beraberce yaşamın tesis edildiği, yeni nesillere aktarıldığı yerdir. Bu sebeple bu şenliğin, bölge halkı ve hemşehrilerimizi eğlenceye doyurmanın yanında birlik ve beraberliğimizi arttırdığını düşünüyorum. Sis Dağı Yayla Şenliği’ne tüm hemşehrilerimiz davet ediyor, böyle güzel bir organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2018, 16:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER