“ŞÖFÖRLER ODASI İLE İSTİŞARE HALİNDEYİZ”

“ŞÖFÖRLER ODASI İLE İSTİŞARE HALİNDEYİZ”

“ŞÖFÖRLER ODASI İLE İSTİŞARE HALİNDEYİZ”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar beraberinde Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ile birlikte Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Osman Köksal Bahar’a ziyarette bulundu. Osman Bahar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Ziyarette bulunmaları bizim için gerçekten onur vericidir. Böyle ara ara ziyaret edip sorunlarımızı dinlemesini olumlu sonuç olarak bakıyoruz. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.  
Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’da, “Kendileriyle sürekli istişare halindeyiz. Belediye anlamında benim işlerime destek oluyor. Birlik beraberlik sürdüğü sürece daha güzel işler yapacağız” şeklinde konuştu.  
AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar’da, “Şoför esnafının dertleri problemleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunmak için buraya geldik. Vakit buldukça da kendileriyle istişare ediyoruz. Zaten bunlar bizim görevimizdir. Biz her zaman halkımızla ve şöför esnafımız ile birlikte onların sorunlarını tartışmak çözüm noktasında hassasiyetimiz vardır. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2020, 17:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER