Sokak ortasında eşyalarını yaktılar!

Sokak ortasında eşyalarını yaktılar!

Sokak ortasında eşyalarını yaktılar!

 Zonguldakın Çaycuma ilçesinden Kocaelinin İzmit ilçesine gelen aile, kızlarını kaçırdığını iddia ettiği evli adamın evindeki eşyaları sokak ortasına çıkararak yaktı. Başlık parası artacak endişesi yaşayan mahalleli ise kızları kaçırılan aileye destek verdi. 
Olay İzmit Tavşantepe Mahallesi Ata Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre evli olduğu iddia edilen D.Ö., Zonguldakın Çaycuma ilçesinden G.T. adlı genç kızı kaçırarak İzmitte bulunan evine getirdi. Kızlarının kaçırıldığından haberi olmayan aile ise bir süre Çaycumada kızlarını aramaya başladı. Arama sırasında kızlarının kaçırıldığını ve İzmite götürüldüğünü öğrenen aile, Çaycumadan yola çıkıp İzmite geldi. Kızlarını kaçırdığı iddia edilen D.Ö.nün evine giren aile, D.Ö. ile bir süre tartıştıktan sonra kızları G.T.yi evden çıkardı. Tekrar eve giren aile evdeki eşyaları sokak ortasına çıkararak ateşe verdi. 
Eşyaları yakan aile daha sonra kızları G.Tyi de alarak olay yerinden kaçtı. Olayı gören mahalleli ise başlık parası artacak korkusuyla kızları kaçırılan aileye destek verdiler. D.Ö.nün eşyalarını yanarken izleyen mahalleli bir süre sonra durumu itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, büyük oranda yanan eşyaları söndürerek olay yerinden ayrıldı. 
Olay sonrası polis ve zabıta ekipleri sokakta geniş güvenlik önlemleri alarak olay hakkında inceleme başlattı. 

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2018, 09:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER