Soydaş metre ile ölçecek mi?

Soydaş metre ile ölçecek mi?

Soydaş metre ile ölçecek mi?

Zonguldak’ta asfalt çalışmaları devam ederken 4 aydır atıl vaziyette kalan Acılık’ta asfaltlama çalışmalarının büyük bir bölümü gerçekleştirildi. Özellikle son iki haftadır gündemde olan Acılık, son günlerde yağan yağmurun ardından ortaya çıkan görüntüler ile daha çok konuşulur olmuştu. Son bir haftada çalışmaları hızlandıran Zonguldak Belediyesi Fen İşleri ekipleri ve Başkan Akdemir, Uğur Mumcu Kavşağı ve Acılık’ta ki çalışmaları bir haftalık periyota sığdırdı.
Acılık’ta asfaltma işlemi başlamadan önce bölgenin uzun süredir hizmet görmediğini ayrıca yapılan hizmetleri de bölgede denetleyeceklerini belirten MHP İl Başkanı Metin Soydaş, GÜNDEM Gazetesine yaptığı açıklamalarda, Acılık’ta yapılan asfalt çalışmalarının 4 aydır devam ettiğini Acılık’ta kazınan bölgeleri incelediklerini ve bazı bölgelerde 3 cm bazı bölgeler ise 5 cm kazıma yapıldığını bu doğrultuda dökülecek asfaltın kalınlığını metre ile ölçeceğini belirterek 20 ton asfalt döküp 60 ton dökülmüş gibi göstermenin önüne geçeceklerine dikkat çekmişti.
Acılık’ta büyük ölçüde tamamlanan asfalt işlemlerinin ardından MHP İl Başkanı Metin Soydaş ve yönetim kurulu üyelerinin bölgede metre ile ölçüm yapıp yapmayacağı ise kamuoyunda merak konusu oldu.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2018, 11:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER