Spor camiası yemekte buluştu...

Spor camiası yemekte buluştu...

Spor camiası yemekte buluştu...

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu  iş birliği ile eski ve yeni sporculara yemek verildi. 
Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından Polisevin'de eski ve yeni milli sporculara yemek düzenlendi. 
Polisevinde düzenlenen yemeğe, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Emniyet Müdürü Metin Turanlı,İl Jandarma Komutanı Abay Gönen Süslü, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir, Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Ak Parti Milletvekilleri Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç,Saha Komiserleri Derneği Başkanı Bülent Tuna, il temsilcileri, antrenörler ve eski ve yeni milli sporcular
Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, uzun zamandır yapılmayan bir organizasyonu yaptıklarını söyleyerek, ''Uzun yıllardır yapılmayan bir organizasyonu bu akşam yaptık. İçlerinizde beraber spor yaptığım aynı okulda okuduğum, öğretmenim olan milli takımlarda mücadele etmiş, ilimizi ülkemizi başarıyla temsil etmiş çok değerli büyüklerim ve şuanda da başarılı ile temsil eden değerli kardeşlerim var. Bu bizi çok mutlu ediyor. İliiz adına çok değerli. Bu tip organizasyonları daha güzel şekilde devam edeceğiz. Ben buradan teşekkürde etmek istiyorum. Başta sayın Valimiz Erdopğan Bektaş olmak üzere ilimizi tesisleşmesinde son derece artarak devam etmesini sağlayan, sporcuların desteklenmesinde yardımcı olan milletvekillerimize, il başkanlarımıza, ilçe başkanımıza, il genel meclis başkanımıza teşekkür ediyorum. Onların destekleri ile bizler birlik beraber içerisinde yürüyoruz. İnşallah en güzel başarılarda en güzel mutluluklarda birlikte oluruz. Mesai arkadaşlarımıza ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanımıza teşekkür ediyorum''dedi.
Ardından atletizm branşında aktif olan milli sporcular kursiye çıkarak, kendilerinin ilimizi ve ülkemizi yurt içi ve yurt dışındaki müsabakalarda en iyi şekilde temsil ettiklerini söyleyerek, desteklerinde dolayı İl Müdürü Hakan Yüksel'e teşekkür etti. 
Diğer yandan Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel tarafından plaketlere sponsor olan işadamı Abbas Erdoğan'a plaket takdim edildi. Birlik beraberlik mesajlarının verildiği yemeğin sonunda protokol üyeleri tarafından eski milli sporculara katkılarından dolayı plaket verildi. 

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2019, 12:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER