Sporcu kadınlardan başkana alkış

Sporcu kadınlardan başkana alkış

Sporcu kadınlardan başkana alkış

Yaşam Park Alanı’nda sabah sporu yapan kadınları ziyaret edenÇaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, kadınlar tarafından,“En büyük başkan bizim başkan” tezahüratıyla karşılandı

Çaycuma Belediyesinin Filyos Çayı kenarındaki Yaşam Park Alanı’nda kadınlara özel olarak haftanın iki günü düzenlediği sabah sporu, yoğun bir katılımla devam ediyor.Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, günlük yaşamın stresinden arınıp daha hareketli olmak, beden ve ruh sağlıklarının korunmasını sağlamak amacıyla spor yapan kadınlarasürpriz bir ziyaret yaptı. Kadınlar Kantarcı’yı alkışlar ve “En büyük başkan bizim başkan” tezahüratıyla karşıladı.Bu coşkulu karşılamadanduygulanan Başkan Kantarcı, “Ağlarım bak şimdi. Çaycuma neymiş böyle” diye espri yaptıktan sonra sabah sporuna katılan en küçük sporcu kızla bir süre sohbet etti.

ÇAYCUMA BODRUM’A 10 BASAR
Kadınların yaptıkları sabah sporuna nezaret eden Beden EğitimiÖğretmeni Nilgün Çelik, “Bu ortamın sağlanmasına vesile olan tabiki başkanımız. Hepiniz adına ben başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Başkanımızın vizyonu sayesinde böyle bir etkinliğe başladık. Üçüncü haftamız bu. İnşallah devam edecek” diyerek Kantarcı’ya teşekkür etti. Başkan Kantarcı ise, “Görüntü çok güzel. Çaycuma’yı çok kıskanacaklar, bu güzelliği bir yerde söylemeyin. Çok tebrik ediyorum sizi. Ben depomu benzinle doldurdum, yoluma devam ediyorum. Beni Bodrum’a göndereceklerdi, kabul etmedim. Burası birçok yönden Bodrum’a 10 basar. Kolay gelsin” diyerek alandan ayrıldı.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2019, 20:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER