Sporcularımızdan Büyük Başarı

Sporcularımızdan Büyük Başarı

Sporcularımızdan Büyük Başarı

Türkiye Judo Federasyonu’nun  faaliyet programında yer alan Geleneksel Karadeniz Judo Turnuvasının 15incisi, Bayburtta yapıldı.
Bayburt Merkez Spor Salonunda gerçekleştirilen turnuvada, Bayburt, Düzce, Çorum, Zonguldak, Sinop, Samsun, Rize, Trabzon, Kırşehir, Bartın, Ordu, Amasya ve Kastamonudan 263 sporcu yer aldı.
Süper minik, minik ve yıldızlar kategorisinde 100 kız, 163 erkek sporcunun mücadele ettiği turnuvaya katılan Zonguldak’lı sporcular 4 altın,3 gümüş, 4 bronz madalya kazandılar.

Ayrıca  Zonguldak ekibi minik bayanlarda takım halinde üçüncü, süper minik bayanlarda takım halinde ikinci olarak büyük bir başarı elde ettiler.

Turnuvayı değerlendiren Judo Baş antrenör Metin Aydoğan, Zonguldak ilini en iyi şekilde temsil ettiklerini söyleyerek, “ 12 sporcu ile katıldığımız turnuva da 11 sporcumuz 4 altın 3 gümüş 4 bronz madalya alarak büyük bir başarı gösterdi. İlimizi en iyi şekilde temsil ederek şehrimize madalya ile dönmenin gururunu yaşadık. İnşallah daha çok çalışarak daha iyi başarılar elde edeceğiz. Bizlere destek veren Judo il temsilcimiz Kemal Çebi ve Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz’a teşekkür ediyoruz. Zonguldak’ta Judo sporunun her geçen gün gelişimi için elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz ”dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2017, 13:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER