Tabela krizinde il yönetimi neden sessiz?

Tabela krizinde il yönetimi neden sessiz?

Tabela krizinde il yönetimi neden sessiz?

İYİ Parti’de seçim öncesi yaşanan tabela krizinde yeni gelişmeler yaşandığı öğrenildi. Tabela krizinde İYİ Parti İl Yönetimi olaylara müdahil olmamış ekonomik konularda topa girmeyen İl Yönetimine rağmen İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım tabelaların yerine asılmasını senet imzalayarak sağlamıştı.
Tabelayı yapan şirkete daha önce 5 Bin lira para verildiği ancak şirketin bu 5 bin lirayı almadığını idddia ettiği belirtiliyor. İYİ Parti içinde ki bazı hesaplaşmaların tabela üzerinden yapıldığı iddiaları kulislerde konuşulurken şirketinde ödeme almamak için zamanı uzattığı bir başka iddia. Ayrıca mevcut şirketin irsaliye ve faturaları da ibraz edemediği belirtiliyor. 
Tabela krizini çözen İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığının ise yeni gelişmeler karşısında sessiz kalması dikkatlerden kaçmadı. İl yönetimi tarafından yalnızlaştırılan Merkez ilçenin çözüm yolları üzerinde daha önce çalıştığı biliniyordu. 
Partinin o kadar borcuna rağmen sessiz kalan il yönetimi yaşanan istifaların üstünü örttüğü ve iki kişi ile partinin yönetildiği gerçeği kulislerin en çok konuşulan bir başka konusu. Diğer taraftan İYİ Parti Ereğli ilçe Başkanı Asım Tazegül’ün yaptığı açıklamalar ise İYİ İl Başkanı Suat Mısıroğlunu’da rahatsız ettiği bir başka gerçek.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2018, 18:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER