‘Takım Çalışması’ eğitimi Çarşamba günü başlayacak

‘Takım Çalışması’ eğitimi Çarşamba günü başlayacak

‘Takım Çalışması’ eğitimi Çarşamba günü başlayacak

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasının 2018 yılı eğitim programları kapsamında vereceği üçüncü eğitim olan "Takım Çalışması" eğitimi yarın saat 10:00-16:00 arasında Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası eğitim salonunda gerçekleşecek.
Eğitimde; takım nedir, takım oluşturma, farklılık zenginliktir, etkili takımın özellikleri, başarısız takımlar, iyi ve kötü takım üyesi, takımda iletişim, takım iletişiminde sinerji, vizyoner takımlar, takımda liderlik, takımın başarıyla yönetilmesi, takım içi ve dışı etkili iletişim becerilerinin sağlanması, takım ruhu, heyecan ve birlik duygusunun sağlanması, takımda başarılı görev dağılımı, takım üyelerinin güçlü yönlerinin takım başarısına kanalize edilmesi, takım üyelerinin zayıf yönlerinin geliştirilmesi, verimlilik artırıcı çalışmalar anlatılacak. Katılımın ücretsiz olduğu eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilecek. Eğitim 25 kişi ile sınırlı olduğundan katılmak isteyenlerin Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasını arayarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir.
Alanında uzman kişiler tarafından verilecek ve ücretsiz olacak eğitim programlarıyla ilgili bilgi veren Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, "Bu sene başında eğitim konusunda yaptığımız planlamaya göre Temmuz ayında üçüncü eğitimiz olan Takım Çalışması eğitimini vereceğiz. Ücretsiz olan bu eğitimimize üyelerimizi bekliyoruz. Bu eğitimi almak isteyenlerin Odamızın 251 11 11 numaralı telefonunu arayarak kayıt yaptırmaları gerekiyor. Kasım ayına kadar da her ay 1 eğitimimiz olacak" dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2018, 16:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER