Taksitlendirme İçin Mesai Devam Ediyor

Taksitlendirme İçin Mesai Devam Ediyor

Taksitlendirme İçin Mesai Devam Ediyor

Motorlu taşıtlar vergisinın ikinci taksidi, 6736 sayılı yasanın üçüncü taksidi ve 7020 sayılı af yasasının birinci taksidinin son günü olması itibari ile Zonguldakta Vergi daireleri ve SGKnın merkez ve ilçe müdürlükleri gece saat 24.00a kadar mesai yaptılar. 

Vatandaşlar gece saat 24:00 a kadar MTV ile 6736 ve 7020 sayılı af yasalarının taksitlerini ödeme imkanı buldular. Vatandaşlar gece ödeme imkanı olması sebebi ile memnun olduklarını ifade ettiler. 

Öte yandan Zonguldak Vergi dairesi başkanı Refik Akgün, geç saatlerde vergi dairesini ziyaret ederek çalışmaları inceledi. 

MÜKELLEFLERİMİZ İÇİN MESAİSİYE KALDIK

Zonguldak​ Vergi dairesi başkanı Refik Akgün; Öncelikle değerli mükelleflerimizi yasadan en maksimum bir şekilde faydalanabilmeleri için Maliye bakanlığımızın da, 4 gün önceden sıkışmamaları babında bugün saat gece 24.00a kadar açık olup hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu nedenle herhangi bir sıkışmaya mahal vermemesi babında bizler görevimizin başında olup gelen mükelleflerimizi en güzel bir şekilde hizmet vermeye devam ediyoruz. İnşallah güzel bir şekilde sonuçlanır.. Daha önce de planlandığımız gibi motorlu taşıtlar vergisinın ikinci taksitinin ve 6736 sayılı yasanın üçüncü taksidinin ve 7020 sayılı af yasasının birinci taksidinin son günü olması sebebi ile özellikle mükellefimizin 7020 sayılı yasadan faydalanabilmeleri için bir ve ikinci taksitinin gününde ödenmesi şartı bulunmaktadır. Bu nedenle gece saat 24:00da olsa biz burada hizmet vermeye devam edeceğiz.. Mükelleflerimiz özellikle 7020 sayılı yasanın birinci taksidini ödemesini önemli rica ediyoruz dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2017, 12:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER