Talat Şeker, çalışmalarına hız kazandırdı

Talat Şeker, çalışmalarına hız kazandırdı

Talat Şeker, çalışmalarına hız kazandırdı

Milliyetçi Hareket Partisi Karadeniz Ereğli’de seçim çalışmalarına  devam ediyor. 
Sabah saatlerinde İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, Kadın Kolları Başkanı Ela Karabulut, Belediye Meclis üyesi  Adayları ve Parti yöneticileriyle birlikte öncelikle Kandilli’de ardından Ormanlı’da  seçim çalışmalarını sürdürdü. 
Günün ilk ziyaretini  Kandilli’ye  giderek Kandilli Belediye Başkan Adayı Tuncay Aydın ve Meclis Üyesi adayları ile birlikte Armutçuk Okulundaki Kahvaltıya katıldı. Ardından MHP Kandilli Belde Teşkilatını ziyaret ederek, vatnadaşlarla bir araya geldiler. 
Ardından  Ormanlı’ya giderek Ormanlı Belde Teşkilatı ziyaret edildi. Ormanlı Belde  Başkanı Nevzat Dursun, Ormanlı Belediye Başkan Adayı Tacettin Aldırmaz  ve Belde Teşkilatı ile sohbet toplantısı yapılarak, çalışmalar hakkında istişarede bulundular. 
 

EREĞLİ’DE DE MAHALLE ZİYARETLERİ YAPILDI
Günün son ziyaretlerini ise  Karadeniz Ereğli’de gerçekleştiren  MHP  Kdz Ereğli İlçe Teşkilatı Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Adayı Talat Şeker ve Meclis Üyesi adayları ile bir araya gelerek seçim çalışmalarına devam etti. 
Kıyıcak, Göktepe, Topçalı, Hamzafakılı ve Bölücek’te kapı kapı dolaşarak, oy istediler.  MHP heyeti son olarak Bölücek Mahalle toplantısı ve Mevlid-i Şerif programına katılarak çalışalarına son verdiler…Mahalle ve belde ziyaretlerinde MHP Heyeti büyük ilgi gördü.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2019, 02:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER