TAM KAPANMADA BERBER VE KUAFÖRLER KAPALI OLACAK

TAM KAPANMADA BERBER VE KUAFÖRLER KAPALI OLACAK

Zonguldak Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Esnaf Odası Başkanı Mehmet Bayar, 29 Nisan 17 Mayıs tarihleri arasında ilan edilen tam kapanmayla birlikte berber kuaför ve Güzellik salonlarının kapalı olacaklarını ifade etti.
Neredeyse bir aya yakın kapalı kalacak olmaları sebebiyle büyük bir mağduriyet yaşayacaklarını ve bu kararla adeta şok olduklarını ifade eden Mehmet Bayar devletten yardım beklediklerini belirterek şunları ifade etti:

"29 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında berber kuaför ve Güzellik Salonları esnafı tamamen kapatılma yoluna gidildi. İşin aslına bakarsanız bu bizim için şok etkisi yarattı çünkü biz böyle bir kapanma beklemiyorduk şu aşamada. Belki Ramazan'ın başında olsaydı çok daha iyi olurdu bizim için. Çünkü zaten işlerimiz 15-20 gibi durağan geçiyor bayrama 10 gün kala çalışabiliyorduk. Yani Ramazan ayı böyle geçer. O Yüzden bu bi karar bizde şok etkisi oluştudu ama yapacak bir şey yok.

Biz bu anlamda gerçekten mağdur olacağız. Devletimizden gerçekten ciddi anlamda destek bekliyoruz. Sigortalarımız var ,kiramız var İnşallah bu konuda da bir açıklama yapacaklardır. bu yönde beklenti içindeyiz. 
Esnaf olarak küçük esnafız zor durumdayız. Devletimizden bu anlamda yardım bekliyoruz

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2021, 16:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER