TARAFTARLARDAN TAKIMA MORAL TAKVİYESİ...

TARAFTARLARDAN TAKIMA MORAL TAKVİYESİ...

TARAFTARLARDAN TAKIMA MORAL TAKVİYESİ...

Zonguldak Ereğli Belediyespor’un antrenmanına Genç Ereğlililer Taraftar Grubu Tribün Liderleri Burhan Önder, Adem Akman ve taraftarlar  Ereğli belediye sporlu oyunculara baklava ikram ettiler.

Genç Ereğlililer Taraftar Grubu Tribün Liderleri Burhan Önder, Adem Akman ve taraftarlar  2 Şubat Pazar günü Devrek Belediyespor ile Ereğli Belediyespor’un karşılaşması öncesinde Ereğli belediye sporlu oyunculara baklava ikram ettiler.

Genç Ereğlililer Taraftar Grubu Tribün Liderlerinden açıklama yapan Burhan Önder Ereğli belediye sporlu oyunculardan mücadele etmelerini istedi.

Burhan Önder açıklamasında; “Biz taraftarlar olarak bu hafta idmanınıza geldik. İlk başta yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz, yeni transfer olan arkadaşlarımız. Bu hafta çok önemli bir maç var, bizim açımızdan. Yani Devrek’te oynayacağız. Bu hafta bizim maçımızdan daha önemli. Bu hafta da Allah’ın izniyle şehir olarak da bizler de sizin yanınızda olacağız. Siz saha da gereğini yapacaksınız, biz de tribünde gereğini yapacağız. İnşallah sahadan 3 puanla ayrılıp, Ereğli’ye döneceğiz. Sizlerden tek istediğimiz saha da mücadele etmeniz. Kaybedilir, kazanılır ama mücadele edin, savaşın. Ereğli bunu görsün. Hepinize şimdiden kolay gelsin.” dedi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2020, 20:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER