Teknopark ile ortaklık kuruluyor

Teknopark ile ortaklık kuruluyor

Teknopark ile ortaklık kuruluyor

Zonguldak İl genel Meclisi Mart/2018 dönemi 2. Birleşimi Başkan Necdet Karaveli başkanlığında 12 Katlı İş Merkezinde bulunan İl Genel Meclisi toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda Teknopark şirketine %17’lik hisse alımı ile ortak olunması için görüş alışverişi yapılırken ilgili madde AR-GE komisyonlarına havale edildi.
ÖZEL İDARE ORTAK OLUYOR
Gündem maddeleri içinde yer alan, Bülent Ecevit Üniversitesi önderliğinde Zonguldak Özel İdaresi Zonguldak-Ereğli -Çaycuma- Devrek ve Alaplı Ticaret ve Sanayi Odalarının katılımı ole 350.000,00 TL sermayeli Teknopark Şirketine İl Özel idaresinin %17 hisse karşılığı 59.500,00 TL ile ortak olması hususun görüşülerek cuma günü görüşülmek üzere plan ve bütçe ile AR-GE komisyonlarına havale edildi. Konuyla ilgili söz alan CHP grup başkan vekili Fikret Zaman, “Türkiye olarak ileri teknolojiyi dışarıdan alıyoruz. Gelişmekte olan ülke olarak bu girişimi olumlu buluyorum” dedi.
50 BİB LİRA AKTARILDI
Gündemin 4. Maddesinde yer alan İl Özel İdaresi 2018 Mali Yılı Destek Hizmetleri Bütçesinde Kozlu Hükümet Konağı Büro Malzemesi Alımı harcama kaleminde bulunan 50.000,00 TL ödeneğin tenzil edilerek; Kozlu İlçe Özel İdare Müdürlüğü Kozlu Hükümet Konağı Büro Malzeme Alımı harcama kalemine aktarılması hususunun görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
FAALİYET RAPORU KOMİSYONLARA HAVALE EDİLDİ
Gündemin 5. Maddesinde yer alan 5302 sayılı İl Özel idaresi Kanununun 39. Maddesi gereğince hazırlanan İl Özel idaresi 2017 yılı faaliyet raporunun görüşülerek plan bütçe komisyonlarına havalesi öncesi il özel idaresi kısım müdürleri konuyla ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2018, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER