Tenisde madalya yağmuru

Tenisde madalya yağmuru

Tenisde madalya yağmuru
 

 

Türkiyede kurulan ilk 4 Tenis Kulübünden biri olan Zonguldak kentinin ulusal arenada tek temsilcisi  Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü başarılar zincirine geçiğimiz hafta sonunda iki halka daha ekledi.

SILA ÖZER SAKARYADA , EFE BARTU ONUR İSTANBULDA BİRİNCİLİK MADALYASI KAZANDI

2-5 Kasım tarihlerinde Sakaryada yapılan ve katılan oyuncuların genel Türkiye Klasmanındaki sıralama puanlarını etkileyen Türkiye Tenis Federasyonu 14 Yaş Tenis Turnuvasında  Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün 14 Yaş Takım oyuncusu Sıla Özer katıldığı 4. grupta tüm rakiplerini yenerek birinci oldu.

 Grubun A serisinde yer alan Sakaryadan B.Amasyalıyı 7/5-5/7 ve 10/3 lük skorla mağlup eden Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün  oyuncusu Sıla Özer Düzceden G.Ölmezi 6/4-6/1  , Uşakdan E.Kırkhallıyı da 6/3-6/2  yenerek grubunun A serisini birincilikle tamamladı.

Grubun B serisinin birincisi olan ev sahibi Sakaryadan E.Bulut ile finalde karşılaşan Sıla Özer maçı 4/1-4/2 kazanarak  grubunun şampiyonu oldu.

Aynı Tarihlerde İstanbulda yapılan  Türkiye Tenis Federasyonu 10 Yaş Tenis Turnuvasına 2.grupta katılan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün  oyuncusu  Efe Bartu Onurda tüm rakiplerini hiç set ve oyun vermeden mağlup ederek gurubun birincilik madalyasını kazandı.Efe Bartu Onur İstanbuldan katılan rakiplerinin üçünü de 4/0-4/0  yenerek grubun şampiyonluğunu elde etti.

BAŞKAN ÇETİN ÖZÇEP VE YÖNETİM KURULU BAŞARILI OYUNCULARINI VE ANTRENÖRLERİNİ KUTLADI

Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün Başkanı Çetin Özçep ;  antrenörleri M.Salih Yıldız nezaretinde  yoğun bir çalışma temposuyla çalıştıklarını,66 yıllık tarihlerindeki başarılara yeni sayfalar eklemeye devam ettiklerini söyledi. Başkan Çetin Özçep ile  Rahmi Üder,Serdar Aydan, Hüsnü Karadağ, Fulden Usman, Semra Parim ve Ali Özcandan oluşan Yönetim Kurulu son başarılarından dolayı oyuncuları Sıla Özer ve Efe Bartu Onuru,ailelerini ve antrenörlerini  kutladı.

Başkan Özçep  ; 1951 yılında E.K.İ (Ereğli Kömürleri İşletmesi) çalışanları tarafından bu günkü tesislerinde kurulan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün gelmiş geçmiş tüm Başkanları,Yönetim Kurulları,dernek üyeleri ve uzaklarda da olsa bu güzide kulüple gönül bağını hiç koparmayan tüm mensuplarının büyük özverileriyle bugünlere kadar  geldiğini,Türkiye çapında saygı duyulan tarihi bir tenis kulübü olma özelliğini hiç bozmadığını,sportif başarılarıyla olduğu kadar tesislere yaptığı yatırımlarla da ülke sporuna büyük katkılar sağladığını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2017, 07:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER