TGC BAŞKANI KARACA'DAN VALİ VEKİLİ SUBAŞI'YA ZİYARET

TGC BAŞKANI KARACA'DAN VALİ VEKİLİ SUBAŞI'YA ZİYARET

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Basın Vakfı Genel Başkanı Yılmaz Karaca Zonguldak Vali Vekili Turgut Subaşı'na ziyaret etti.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Nasın Vakfı Kongresi için Zonguldak'a gelen Türkiye gazeteciler Cemiyeti Basın Vakfı genel başkanı Yılmaz Karaca ve yönetim kurulu üyeleri, Vali vekili Turgut subaşı'nı ziyaret etti.

Ziyarette Vali Vekili Turgut Subaşı konuklarına hoş geldiniz diyerek basının çok önemli bir görevi yerine getirdiğini ifade etti.Vali vekili Subaşı Basın özgürlüğünün önemli olduğunu ifade etti. Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti başkanı Derya Akbıyık yaptığı açıklamada cumartesi günü Türkiye Gazeteciler Cemiyeti basın vakfı kongresi'nin kentimizde yapılacağına ve 45 ilden cemiyet başkanlarımızın ilimizde olduğunu ifade etti. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti basın vakfı genel başkanı Yılmaz Karaca da yaptığı açıklamada Emeğin başkenti olan Zonguldak'a gelmekten büyük bir mutluluk duyduklarını genel kurulunun Zonguldak'ta yapılacak olması sebebiyle Zonguldak'ta bulunduklarını belirtti.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti basın vakfı genel başkanı Yılmaz Karaca, vakıf olarak basın çalışanlarının ve basın kuruluşlarının hak ve menfaatleri için görev başında olduklarını ifade etti.
 

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2020, 17:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER