TOKİ PROJEDEN ÇEKİLMEDİ

TOKİ PROJEDEN ÇEKİLMEDİ

TOKİ PROJEDEN ÇEKİLMEDİ

Zonguldak Belediye Başkan Vekili İbrahim Cansız, kamuoyunda gündeme getirilen TOKİ'nin Lavuar Alanı projesinden çekildiği ile ilgili iddialara açıklık getirdi.

Belediye Başkan Vekili İbrahim Cansız, TOKİ'nin ihaleden çekilmesinin söz konusu olmadığını ve bu iddianın tamamıyla asılsız olduğunu söyledi. Çarşamba ve Perşembe günü olmak üzere iki gündür göre vekalet eden İbrahim Cansız çalışmaları anlattı. Cansız, "Zonguldak Belediye Başkanımız projelerin takibi için Ankara'ya gitti.  Çarşamba günü göreve vekaletim başladı ve bugünde devam ediyor. Belediyemizin çalışmaları yoğun şekilde  devam ediyor. Yollarda bazı arıza olan yerleri tespit ettik oraların yapımı ile ilgili değerlendirme yaptık. Temizlikle ilgili birkaç konu vardı onları değerlendirdik, bugün de inşallah yine aynı şeylere devam edeceğiz. birkaç yere gidip çalışmaları yerinde görmemiz gereken hususlar var onları yapacağız"  dedi. Mahallelerde betonlama ve yol çalışmalarınındevam ettiğini belirten Başkan Vekili Cansız, "Ekiplerimiz çalışıyor" dedi. 

Kamuoyunda TOKİ'nin Lavuar Alanı projesinden çekildiği ile ilgili iddiayı değerlendiren Zonguldak Belediye Başkan vekili İbrahim Cansız, "Böyle bir şey olsaydı bizim haberimiz olurdu.Böyle bir şey söz konusu değil" ifadesini kullandı. Cansız, ''Projenin yapıldığını ihale sürecine girileceğini biliyoruz. Çekilme diye şuana kadar hiçbir şey yok. TOKİ emek verdi orada,projeler hazırlandı kaç aydır  bunlarla ilgili çalışmalar oldu, hocalar geldi gitti şehir planlayıcıları geldi planlamalar yapıldı.Bu saatten sonra Toki'lerin iptal etmiş olması çok mantıksız bir şey. Asıl bir haber bunun üzerinde durmaya da gerek yok."

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2020, 17:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER