TOLEYİS'İN YETKİ BELGESİ GELDİ

TOLEYİS'İN YETKİ BELGESİ GELDİ

18 Ekim'de Dedeman'da 1.Olağan kongresini yapan Türkiye Otel, Lokanta, Dinlenme Yerleri İşçileri  Sendikası Zonguldak Şubesi'nin çalışma Bakanlığı'ndan yetki belgesi geldi.

TOLEYİS Zonguldak Şube Başkanı Yasin Bayoğlu, Zonguldak, Bartın Karabük ve Kastamonu olmak üzere dört bölgede hizmet vereceklerini ifade etti.

18 Ekim'de yapılan kongrenin ardından çalışma Çalışma Bakanlığı'ndan yetki belgesinin geldiğini ifade eden TOLEYİS  Şube Başkanı Yasin Bayoğlu, Gençlik Spor Bakanlığı ki taşerondan kadroya geçen üyelerini müjdeli haber vererek şunları ifade etti:

"18 Ekim'de Dedeman'da Zonguldak şubemizin ilk kongresini gerçekleştirdik. Karabük, Bartın, Kastamonu ve Zonguldak ile beraber çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bu yetki belgemizi Gençlik Spor Bakanlığı'na bağlı 18 No'lu iş kolunda ki tüm üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Arkadaşlarımız uzun süredir beklemiş oldukları haklarına 1 Kasım itibariyle kavuşacaklar. Tüm Gençlik Spor Bakanlığı çalışan emekçi arkadaşlarımıza teşkilatımıza, üyelerimize, herkese hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Şimdi arkadaşlarımız 2018 Nisan ayından bu yana yetki belgemizin gelmesini beklediler. 1 Kasım itibariyle yani bu hafta diyebiliriz tüm geçişler yapılacak. Üyeliklerini yapmayan arkadaşlarımıza da sahada yönetim kurulumuz ile beraber destek veriyoruz. Bize her zaman şubemize gelerek de ulaşabilirler.elimizden her zaman ne geldiyse yaptık ve yapacağız da.üyeletimiz  tüm haklarına maddi manevi sosyal haklarına 1 Kasım itibariyle TOLEYİS Sendikası'nın bakanlığımızda ki sözleşmesinden faydalanmaya başlayacaklar. Hiçbir kuşkular hiçbir çekinceleri olmasın. Üyeliklerini sendikamıza gönül rahatlığı ile yapabilirler. Zaten arkadaşım bugün büyük bir çoğunluğu geldi bölgemizde. Teşkilatımız çok güçlü ve kuvvetli bizi görmelerini istiyoruz. Daha iyiyiz ve çok daha iyisi olacak. Üyelerimizin hiç bir kuşkusu ve tereddüdü olmasın."
 

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2020, 14:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER