Toplantı Zonguldak'ta Yapıldı

Toplantı Zonguldak'ta Yapıldı

Toplantı Zonguldak'ta Yapıldı
TMVFL BATI KARADENİZ TOPLANTISI ZONGULDAKTA YAPILDI
 
Spora gönül vermiş emektar futbolcuları Türkiye genelinde bir çatı altında toplayan Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL), yurt genelindeki bölge toplantılarında kulüplerle bir araya gelmeye devam ediyor. 
 
Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL), Batı Karadeniz Bölgesi toplantısını da Zonguldak Dedeman Otelde yaptı.
 
BATI KARADENİZ BÖLGE TOPLANTISI ZONGULDAKTA YAPILDI
 
TMVFL Veteranlar futbol ligi bölge toplantıları aralıksız devam ediyor. 12 Ağustosda İzmirde yapılan bölge toplantısının ardından bu hafta sonu da Orta ve Batı Karadeniz toplantıları ile bölge toplantılarına devam edildi. Cumartesi günü Samsunda yapılan Orta Karadeniz toplantısının ardından pazar günü de Zonguldak Dedeman otelde saat 13.00te Batı Karadeniz toplantısı yapıldı.
 
TOPLANTIYA KATILIM YÜKSEKTİ
 
Cumartesi günü saat 13.00te Zonguldak Dedeman otelde yapılan toplantıya, TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Başkanı Kenan Gürsu, Yönetim kurulu üyesi Ahmer Arslan, Batı ve Orta Karadeniz Bölge Temsilcisi Ali Doğan ile birlikte Batı Karadeniz grubunda yer alan Zonguldak Veteranlar, Zonguldak Çetas, Çaycuma, Kozlu, Akçakoca, Bartın Özel İdare Yolspor Veteranlar, Karabük, Kastamonu takımları katıldı.
 
“TAKIMLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM”
 
TMVFL Federasyonu Batı ve Orta Karadeniz Bölge Temsilcisi Ali Doğan yaptığı konuşmada: “Batı Karadeniz ile Orta Karadeniz birbirleri ile çok uzak mesafede olan şehirlerimiz. İki senedir ligimizde yer alan takımlarımız büyük bir özveri ile uzaklık tanımaksızın maçlarını oynadılar. Ligimizde yer alan takımlarımıza teşekkür ediyorum. Federasyon olarak 2017-2018 sezonunda Batı Karadeniz ve Orta Karadeniz olarak iki grup halinde maçlarımızı oynayacağız. Takımlarımızın mutluluğu bizim için çok önemli. Ligimiz ve takımlarımız için sorun olan bir konuyu çözüme kavuşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Batı ve Orta Karadeniz bölgelerimizde yer alacak takımlarımıza, ev sahipliği yapan Hacı Demire teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum” dedi.
 
TÜRKİYE GENELİNDEN KATILIMIN OLDUĞU GÜZEL BİR LİG KURDUK
 
TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Başkanı Kenan Gürsuda yaptığı konuşmada: 2014 yılında ilk defa ligimizde maçlar oynanmaya başladı. Ligimiz her geçen yıl daha da büyüyor. Ligi kurmadan önce isim tescilini aldık. Sonra derneğimizi kurduk ve federasyonun tescilini aldık. Türkiye Futbol Federasyonu ile ortak hareket ederek liglerimizi başlattık. Aşama aşama giderek önümüzü görme imkanı bulduk. Şimdi Türkiye genelinden katılımın olduğu güzel bir lig oluşturduk. Eski futbolcuları tekrar yeşil sahalara döndürdük. Bizim hedefimiz ligi kaliteli hale getirmek. Bölgelerde 6 ile 8 takımdan oluşan gruplar oluşturuyoruz. Yeni sezonda tüm takımlarımıza başarılar diliyorum dedi.
 
Toplantı, katılan takımların Batı Karadeniz Veteranlar ligi ile ilgili konuşmalarının ardından yemek ile sona erdi.
Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2017, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER