Toplu sünnet şöleni gerçekleştirildi

Toplu sünnet şöleni gerçekleştirildi

Toplu sünnet şöleni gerçekleştirildi

Zonguldak Belediyesi’nin her yıl geleneksel hale getirmiş olduğu toplu sünnet şöleni bu yılda gerçekleştirildi ve 60 çocuk erkekliğe ilk adımını attı. Belediye Yemekhanesi’nde gerçekleştirilen sünnet şölenine; Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, CHP İl Başkanı Hakkı Güney, İlçe Başkanı Fikret Zaman, Zonguldakspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner, Belediye Daire Müdürleri, aileler ve sünnet olan çocuklar katıldı.
                   Sosyal sorumluluk projesi kapsamında, her yıl yardıma ihtiyacı olan ailelerin çocuklarına sünnet şöleni yaptıklarını ifade eden Başkan Akdemir, “Sünnet olan çocuklarımızın inşallah mürvetlerini de görürüz. Çocuklarımızın bu mutlu gününde onlarla birlikte olmak istedik. Hiçbir sıkıntı olmadan bu süreci atlattık, çocuklarımız erkekliğe ilk adımlarını attılar. Sünnet olan çocuklarımıza her yıl hediye veriyoruz. Bu yıl da, kendilerine Zonguldakspor’un formalarını ve şapkalarını armağan etmek istedik. Tüm çocuklarımıza ve ailelerine geçmiş olsun diyor, bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.
              Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, sünnet olan çocuklara Zonguldakspor forması ve şapkasını armağan etti. Günün anısına kendileri ile tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2018, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER