TOPLU TAŞIMA İHALESİNİ SET OTOMOTİV KAZANDI

TOPLU TAŞIMA İHALESİNİ SET OTOMOTİV KAZANDI

Zonguldak Belediyesi Toplu taşıma ihalesi gerçekleştirildi. Zonguldak Belediyesi Toplu Taşıma İhalesini Set Otomotiv adına Mustafa Velioğlu 36 ay için 410 bin lira ihale bedeli vererek kazandı.

Zonguldak Belediye Toplu taşıma ihalesi bugün gerçekleştirildi. İhaleye iş insanları Erdinç Kargidan ile  Mustafa Velioğlu'nun sahibi oldukları iki firma katıldı.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın Ankara'da olması sebebiyle ihale Belediye Başkan Vekili Yusuf Deniz başkanlığında gerçekleştirildi. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı ihale basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Erdinç Kargidan ihale öncesinde yaptığı gazetecilere yaptığı açıklamada, ihaleye iki firma olarak katıldıklarını belirterek, "Zonguldak'ta yaşayan vatandaşlarımıza ihale hayırlı olsun. Biz Erdinç Kargidan otobüs firması olarak uzun yıllardır personel taşımacılığı yapıyoruz. Zonguldak Belediyesi ihale ettiği taşıma ihalesine bizde firma olarak katıldık. Önce geçerlilik kalmıştık, şimdi ikinci teklifleri yapacağız. İhaleye gireceğiz hayırlısıyla. Diğer arkadaşımıza da hayırlı olsun, bize de hayırlı olsun ama hepsinden önce bu hizmetten Zonguldak halkı yararlanacak onlara hayırlı olsun. Kendi bütçemize göre ihaleye girdik. İhale öncesinde biz profesyonel bir çalışma da yaptık yolcu sayısı ile alakalı. Biliyorsunuz Zonguldak'tan göç artıyor insanlar şehir dışına taşınıyor İnşallah hayırlı olur, çok kolay değil tabi ki, bir önceki arkadaşımızın bu işten oldukça sancı çektiğini de biliyoruz, Çok da kolay değil. Covid-19 illetinden dolayı şu anda Tüm Türkiye'de taşımacılık büyük bir sıkıntı içerisinde. İnşallah en kısa zamanda Hayat normale döner"dedi.

Erdinç Kargidan, gazetecilerin ihalenin basına kapalı olması ile ilgili sorusuna da ihalenin basına kapalı olarak gerçekleşmesinin kurumun bir kararı olduğunu  ifade etti.

İki firmanın teklif verdiği ihalenin sonucunu ihale çıkışında iş insanı Erdinç Kargidan açıkladı. Erciş kar giden ihaleyi fat otomotiv'in 36 ay için 410 bin lira bedelle Mustafa Velioğlu sahip olduğu Set Otomotiv'in kazandığını, kendisini 400 bin lira teklif verdiğini belirtti.

Erdinç Kargidan ihalenin sonucunu komisyonun karar verdikten sonra resmi olarak açıklanacağını söyledi. Kargidan ihaleye itiraz etmeyeceğini de sözlerine ekledi.

 

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2020, 17:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER