Tosun Ankara toplantısından bilgiler verdi...

Tosun Ankara toplantısından bilgiler verdi...

Tosun Ankara toplantısından bilgiler verdi...

İl Başkanları toplantısında kongre sürecinin görüşüldüğünü belirten AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, toplantı sonrasında ise milletvekilleri ile beraber bazı Bakanlıklarda Zonguldak için görüşmeler yaptıklarını ifade etti. Çarşamba günü Ankara'da gerçekleştirilen 133. İl Başkanları toplantısını değerlendiren  AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Ankara'da kongre süreçlerinin görüşüldüğünü ifade etti.

29 KASIM'DA DELEGE SEÇİMLERİ BAŞLIYOR

29 Kasım'da delege seçimlerinin başlayacağını ifade eden AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun şunları söyledi: ''İl Başkanları toplantımızı yaptık. Sayın Cumhurbaşkanımız'da toplantıya katıldı. Öncesinde teşkilat başkanımızla Karadeniz İl Başkanları olarak bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantının ana konusu kongre süreci ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Biliyorsunuz kongre süreci devam ediyor. 29 Kasım'da delege seçimlerimiz başlayacak. Peşinden de 3 tane beldemiz var nüfusu 5 binin üzerinde, bunlarda kongre seçimlerini yapacağız ve yıl sonuna kadar tamamlayacağız. Daha sonrada 8 tane ilçemizi Mayıs-Haziran ayına kadar kongrelerini yapıp Haziran ayından sonra da  illerin kongrelerini yapacağız.Yaz sonuna  doğru da büyük ihtimalle büyük kongre yapılmış olacak.'' dedi. AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Ayrıca 26 Aralık'ta Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımı ile yeniden İl Başkanı toplantısı yapılacağını da sözlerine ekledi.

MİLLETVEKİLLERİMİZLE BERABER BAZI BAKANLIKLARDA GÖRÜŞMELER YAPTIK

İl Başkanları toplantısı sonrasında Milletvekilleri ile birlikte çeşitli Bakanlıklarda Zonguldak ile ilgili konuları görüştüklerini belirten AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, ''İl Başkanları toplantısı sonrasında milletvekillerimizle beraber bazı Bakanlıklarda görüşmelerimiz oldu. Zonguldak'ın sorunları konuşuldu ve çok verimli geçti''  şeklinde konuştu

Gündem

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2019, 20:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER