Tosun başsağlığı diledi

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun başsağlığı diledi

Tosun başsağlığı diledi

Kilimli ilçemizde bir maden ocağında meydana gelen patlama sonrası 3 maden işçisinin hayatını kaybetmesi nedeniyle açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Hayatını kaybeden madencilere başsağlığı dilerken, yaralı olarak kurtarılan 2 maden işçisine de açıl şifalar diledi.
Tosun açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “Kilimli İlçemizde bulunan özel bir maden ocağında dün gece yarısı metan gazı sıkışması sonrası patlama meydana gelmiş, 5 işçimiz mahsur kalmıştır. 
Kurtarma ekiplerimizin özverili çalışması sonrasında 2 işçimiz yaralı olarak kurtarılmış ve hastanede tedavi altına alınmıştır.
Mahsur kalan 3 işçimiz uzun uğraşlar sonrasında malesef Cansız bedenleri göçük altından çıkarılmıştır. Patlama sonrası hayatlarını kaybeden maden işçilerimize Allah’tan Rahmet, kederli ailelerine, Zonguldak halkına ve tüm madencilerimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanları Cennet Olsun.
Yaralı kurtarılan işçilerimize de Yüce Allah’tan acil şifalar temenni ediyorum. Kömür madenciliğinin kaderinde olan bu tür kazaların bir daha yaşanmamasını, Cenab-ı Allah’ın bu tür acıları bizlere bir daha yaşatmamasını diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2018, 17:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER