TOSUN; "ÇOCUKLARIMIZIN SAĞLIĞI HERŞEYDEN ÖNCE GELİR"

TOSUN; "ÇOCUKLARIMIZIN SAĞLIĞI HERŞEYDEN ÖNCE GELİR"

Zonguldak İl Mili Eğitim Müdürü Ali Tosun,artan korona vakaları nedeniyle yüzyüze eğitim uzaktan eğitime dönülebilir mi sorusuna karşılık, “Elbette yüzyüze eğitimden yanayız ancak çocuklarımızın sağlığı her şeyden önce gelir, Bilim kurulu kararanagöre hareket edeceğiz” şeklinde konuştu.

3 gündür il dışında olan İl Mili Eğitim Müdürü Ali Tosun, Zonguldak’a gelir gelmez kendisiyle ilgili lojman iddialarına yanıt vererek
iddiaların aslı olmadığını, gerçekten uzak olduğunu belirterek sert tepki gösterdi ve, “Asla böyle bir durum yok. Usulsüzlük yok” şeklinde konuştu.

Devletin 1 kuruş bile zarar etmesinden imtina ettiğini ve kendisinin devletine ve milletine bağlı bir insan olduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, önündeki ilgili lojman yönetmeliklerin okuyarak her şeyin kanunlara ve usüllere uygun şekilde gerçekleştiğini, lojmanların bakım ve onarımını yapıldığını ancak iddiaları reddetti.9 aydır Zonguldak’ta görev yaptığını ve gazetecilere yönelik her zaman için şeffaf davrandığını belirten İl Mili Eğitim Müdür Ali Tosun, kendisine sorulan her soruya da bugüne kadar cevap verdiğini ve hiçbir şeyi kamuoyundan saklamadığını belirterek, “Haber yazılmadan önce kendisine sorulsaydı ben böyle bir şey olmadığını söylerdik” diyerek, haberi yazan gazeteye de tepkisi isim vermeden dile getirdi.

Gazetecilerin, artan koronavirüs vakaları konusunda yüz yüze eğitime ara verilebilir mi sorusunu üzerine Zonguldak İl Milli Eğitim Müdür Ali Tosun, önümüzde ki Pazartesi toplanması muhtemel bilim kurulu kararı ve ilimiz hıfzısıhha kurulu kararları doğrultusunda hareket edeceklerini belirterek, “Biz tabi ki yüz yüze eğitimden yanayız. Ancak sağlık her şeyden önce gelir. Eğer ki bilim kurulu toplanır ve karar alırsak elbette ki bu kararlara uyacağız. Çocuklarımızın sağlığı her şeyden daha önemli” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2021, 11:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER