Tosun'dan müjde üstüne müjde! 450+232= 682 kişi...

Tosun'dan müjde üstüne müjde! 450+232= 682 kişi...

Tosun'dan müjde üstüne müjde! 450+232= 682 kişi...

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, okulların açılması ile birlikte Toplum Yararına Program kapsamında 450 kişilik temizlik personelinin Milli Eğitim bünyesinde okullarda görevlendirileceğini bildirdi. Ak Partili Zeki Tosun, alımların İş Kur üzerinden yapılacağını belirterek başvurularında yine İş Kura 17-21 Eylül tarihleri arasında bizzat kuruma gidilerek veya İş Kura ait internet sitesi üzerinden yapılacağını söyledi. Diğer taraftan bir müjde daha veren Başkan Tosun, 232 güvenlik görevlisinin daha iş başı yapacağını sözlerine ekledi.
232 GÜVENLİK ALINACAK
Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, temizlik işçilerinin yanı sıra güvenlik alımı yapılacağı müjdesini vererek, “Program kapsamında okullarda hijyenin , çevre ve bahçe temizliklerinin sağlanması konusunda önemli bir ihtiyacı sağlamış olacağız. Çocuklarımızın ve öğretmenlerimizin sağlığı için önemli . 450 kişilik temizlik personelinin belirlenmesinin ardından yine okullarda görevlendirilmek için 232 güvenlik personeli alımını gerçekleştireceğiz. Güvenlik alımının tarihini paylaşacağız. İş Kur üzerinden kayıtlar yapılarak güvenlik alımı gerçekleşecek” ifadelerini kullandı.
“BAŞARILAR DİLERİM”
Yeni eğitim öğretim yılının başarılar ile geçmesi temennisinde bulunan Başkan Tosun, “2018 - 2019 "Yeni öğretim yılına başlayacak bütün öğrencilerimize hayırlı bir öğretim yılı diliyorum. Aynı şekilde öğretmenlerimize, idarecilerimize, bütün yöneticilerimize de gençlerimizin ufkunu daha da açacak onları parlak bir geleceğe hazırlayacak başaralı bir öğretim yılı geçirmelerini temenni ediyorum" sözleriyle sonlandırdı” dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2018, 19:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER