TOSUN; “İNŞALLAH BUNDAN SONRA BİR HATA OLMAZ”

AK Parti Zonguldak il başkanı Zeki Tosun, Bülent Ecevit Üniversitesi’nin mezuniyet töreninde yaşanan trafik karmaşası nedeniyle öğrenci ailelerinden özür diledi.

TOSUN; “İNŞALLAH BUNDAN SONRA BİR HATA OLMAZ”

Tosun, mevzuniyet Töreni öncesi haber verilseydi valilik, belediye olarak toplantı yapılıp önlem alınabileceğini belirtti. 

“DEMOKRASİNİN SANDIĞA YANSIMASI İÇİN HER SEÇMEN OY KULLANSIN”

23 Haziran’da İstanbul seçimleri yenilenecek. Bunun içinde tüm teşkilatlarımız çalışıyor. Zonguldaklı olupta İstanbul’da oy kullanan ama şu an Zonguldak’ta olan insanlarımızı 23 Haziran seçimlerinde İstanbul’a götürmek ve orada oy kullandıktan sonra tekrar Zonguldak’a getirmek konusunda yardımcı olacağız. İstanbul’da oy kullanıpta Zonguldak’ta şu an olan vatandaşlarımız bize müracaat ettiklerinde kendilerini İstanbul’a kadar getireceğiz. Bu konuda il olsun merkezimizde olsun sekiz ilçemizde çalışma içerisindeyiz. Bu vatandaşlarımız otobüslerle bir kısmında uçakla İstanbul’a ulaştırma konusunda her türlü yardımda bulunacağız ve buradan bunu bir kez daha kamuoyuna duyuruyoruz. Demokrasinin sandığa yansıması için her bir seçmenin oy kullanması gerekiyor ve biz de teşkilatları olarak İstanbul’da oy kullanan Zonguldaklı seçmenleri bize yardımcı olacağız” dedi.

“İNŞALLAH BUNDAN SONRA BİR HATA OLMAZ”

Bülent Ecevit Üniversitesi’nin mezuniyet töreninde yaşanan trafik karmaşasını da değerlendiren AK Parti il başkanı Zeki Tosun, ”O sıkıntıyı bizde yaşadık burada bir eksiklik var organizasyon eksikliği olduğu büyük bir ihtimalle, koordinasyon eksikliği oldu. Daha iyi bir şekilde olabilirdi tabii ki bir bunun için tüm Zonguldak’a gelen öğrenci kardeşlerimizin ailelerinden özür diliyoruz. Tabi bu bizim için de büyük bir ikaz oldu. İnşallah bundan sonra böyle kötü şeyler yaşanmaz . Mezuniyet töreni öncesi bir toplantı yapılsaydı o şekilde emniyet, Valilik, belediyenin haberleri olsaydı daha önceden bunlar yaşanmazdı ve tabii bu olaylar çözülebilirdi. Zonguldak’a gelen insanlarımızdan bir kez daha özür diliyoruz. Ama yinede Üniversitemiz bizim gözbebeğimizdir. Üniversitemizin büyümesi gelişmesi konusunda siyasi olarak bize düşen ne varsa onun için çalışmalarımızı tabii ki yapacağız. İnşallah bundan sonra böyle bir hata olmaz” dedi. 

“GAYEMİZ ZONGULDAK’IN YAŞANILABİLİR KENT OLMASI”

23 Haziran’da yapılacak İstanbul seçimleri sonrası Zonguldak’ta il başkanları ile bir araya geleceklerini belirten il başkanı Zeki Tosun,” bayramda tüm siyasi partinin il başkanlarını ziyaret ettik çokta güzel oldu. İnşallah il başkanları toplantısında yapılacak olan seçimler bir geçsin ki çünkü diğer partinde il başkanları il dışında olabiliyor o seçimlerle ilgili yoğun çalışma halindeler bu seçimden sonra en kısa zamanda il başkanlarımıza bir araya geleceğiz. Çünkü buradaki gayemiz hepimizin gayesi Zonguldak’ın daha güzel bir kent olması daha yaşanılabilir bir kent olması için bu arkadaşlarımızla bir araya gelip sohbetimiz ve toplantımızı yapacağız.” Bülent Ecevit Üniversitesi’nin eski Tugay Komutanlığı’na devri konusunda açıklamada bulunan Tosun, “Bununla ilgili görüşmeler yapıldı ve en son olarak da sayın Valimiz de bir açıklama yapmıştı. Orada bakanlık nezdinde arazinin üniversiteye devri konusunda bizim üzerimize düşen neyse siyasi olarak gerekeni tabii ki yapacağız” dedi

. “DAĞIN TRAŞLANMASI VE PİSTİN UZAMASI İÇİN ÇALIŞMA YAPILIYOR”

Havaalanı konusunda da açıklamada bulunan AK Parti il başkanı Tosun sözlerini şekilde tamamladı; “Uçak seferleri yıllar sonra başladı. Şu anda Türk Hava Yolları Atlas Jet uçuyorlar. Vatandaşlarımız memnun, ve her geçen gün yolcu sayısı artıyor. İnşallah daha da artacak. Havaalanı pistinin uzaması ve dağın traşlanması ile ilgili çalışma yapılıyor. Pistin uzaması ve yönünün azıcık kaydırılması ve dağın tıraşlanması. Ve hangisi öncelikli ise hangisi ilk etapta uçakların hava alanında daha güvenliğini sağlayacaksa onlara dönük çalışmalar yakın zamanda başlar. İnşallah uçaklarımızda daha iyi bir şekilde havaalanımızı kullanmaya başlarlar.”

 

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2019, 14:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER