Tosun, "Yeni tünelde ışığın görünmesine az kaldı"

Tosun, "Yeni tünelde ışığın görünmesine az kaldı"

Tosun, "Yeni tünelde ışığın görünmesine az kaldı"

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, "Tüpün bir tanesin de ışığın görülmesine 9 metreden az bir yer kaldı.

İnşallah önümüzdeki günlerde orası bitmiş olacak. Sağ tüp dediğimiz yerde ise 105 metrelik bir alan bulunuyor. Şu andaki çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor dedi. Zonguldak'ta kent trafiğini rahatlatacak Mithatpaşa tünelleri inşaatı hızla ilerliyor. Mithatpaşa Tünellerinin, projenin bitiş tarihinden önce tamamlanması bekleniyor. Zonguldak'ta kent trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan Mithatpaşa Tünellerinin inşaatı hızla ilerliyor. 31 Aralık 2021 tarihinde bitecek olan projenin, çalışmalar aralıksız devam ettiği taktirde bu tarihten önce tamamlanması bekleniyor. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Muammer Avcı, geçtiğimiz gün Mithatpaşa Tünelleri ile ilgili müjdeyi sosyal medya hesabından vermişti. Avcı, T2 sol tüpte ışığın görülmesine 9 metre kaldığını kaydederek, TTK tahlisiye binasının da yıkımına başlandığını duyurmuş, gelişmeleri kamuoyu ile de paylaşmıştı.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun da, gazetecilere yaptığı açıklamada tüneller ile ilgili gelişmeleri aktardı. Konuyla ilgili bilgi veren Başkan Tosun, "Tüpün bir tanesinde ışığın görülmesine 9 metreden az bir yer kaldı. İnşallah önümüzdeki günlerde orası bitmiş olacak. Sağ tüp dediğimiz yerde ise 105 metrelik bir alan bulunuyor. Şu andaki çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Projenin bitiş tarihi 31.12.2021. İnşallah daha önce biter temennisinde bulunuyoruz çünkü; firma hakikaten gece gündüz iyi bir şekilde çalışıyor. Gece vardiyası da başladı.

TTK'nın olduğu yer görüntüyü engelliyordu. Bunu da TTK ile görüştük. Daha hızlı yol alabilmek açısından geçtiğimiz gün orası yıkıldı. Cumhurbaşkanımıza ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanımıza teşekkür ediyoruz." dedi.


 

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2020, 21:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER