Tosun'un Kalfalık Dönemi

Tosun'un Kalfalık Dönemi

Tosun'un Kalfalık Dönemi

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 3 dönemini değerlendirirken çıraklık, kalfalık ve ustalık benzetmesinde bulunmuşlardı. Zeki Tosun, Ak Parti İl başkanlığı’na 2. Kez güçlü şekilde aday
Tosun’un Kalfalık Dönemi

Ak Parti Zonguldak İl Başkanlığı 6. Olağan Kongresi, Site Spor Salonunda Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımı ile gerçekleştiriliyor. Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Ak Parti Genel Merkezi’nin desteği ile tekrar İl Başkanlığına aday gösterildi. [*][*][*]


Ak Parti Zonguldak 6. Olağan İl Kongresi Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımı ile bugün gerçekleştiriliyor. 15 seneden bu yana kadroları ile Türkiye genelinde fark yaratan ve millete hizmetten geri durmayan Ak kadrolar yenilenmeye devam ediyor. Zonguldak’ta 6. Kez yapılacak olan il başkanlığı kongresinde Ak Parti Genel Merkezi’nin de büyük desteğini alan Zeki Tosun, tek aday ve liste ile seçimlere giriyor. Daha önce 50 kişilik yönetim kurulu olarak belirlenen listeler artık 30 kişiye indirilerek genç ve kadın kotası uygulanıyor. Ak Parti Zonguldak İl Başkanlığı kongresine ise devlet kademesinden, Başbakan Binali Yıldırım, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü ve Aile Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya’nın AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Öznur Çalık’ın katılacak.
Başkanlığı döneminde Zonguldak Milletvekilleri ile koordineli çalışmaları ile dikkat çeken Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Mithatpaşa, Üzülmez, Kozlu Tünellerinin açılmasına yönelik temasları ile süreci hızlandırırken Zonguldak’ın kanayan yarası olan şehir hastahanesi konsunda ise Bakanlık nezdinde seferber olmuştu. Yaptığı girişimler ile hastahane yerinin belirlenmesi ve çalışmaların başlaması adına büyük çaba sarf eden Başkan Tosun, hastahane konusunda müjdeli haberler vermişti.
“ŞENLİK HAVASINDA KONGRE”
Ak Parti Zonguldak il Başkanlığı 6. Olağan Kongresi’ne bir hafta kala açıklamalarda bulunan başkan Tosun, “Hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Son şekilleri vereceğiz. Biz sabah saatlerinde Sayın Hüseyin Özbakır vekilim ile incelemelerde bulunduk. Biz Başbakanımıza ve Ak Parti’ye yakışır bir kongre yapma için canla başla çalışıyoruz. O gün Başbakanımızı ve bakanlarımızı Zonguldak en iyi şekilde ağırlayacaktır. Zonguldak’a ve partimize yakışır bir kongre olacaktır. Tüm Zonguldaklı hemşehrilerimizi kongremize davet ediyoruz. Şenlik havasında bir kongre gerçekleştirerek yeni oluşacak olan yönetim kurulumuz ile beraber 2019’da ki seçimlere var gücümüzle çalışacağız. İlk hedefimiz bu. Ona göre bir ekip kuruyoruz.” Diyerek yönetim kurulunda değişimlere gidileceğini ve bu tazelenme ile birlikte 2019’ta yapılaması öngöröülen yerel ve genel seçimlere göz kırpmıştı.
AK PARTİ BAYRAĞINI YUKARILARA TAŞIYACAĞIZ
Kongreye bir gün kala açıklamalarda bulunan Ak Parti il Başkanı Zeki Tosun, son dakikaya kadar kongreyi organize ettiklerini ve Zonguldak’a, Ak Parti’ye yakışır bir kongre gerçekleştirmek için canla başla çalıştıklarına dikkat çeken Başkan Tosun, “Üç seneden bu yana Ak Parti Zonguldak Milletvekilive Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Hüseyin Özbakır, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çatuoğlu ile çalışmalar yapıyoruz. Ak Parti Genel Merkezimizin teveccühü ile tekrar Ak Parti Zonguldak İl Başkanlığına aday gösterildik ve kongremize hazırlandık. Tabi daha önce partimizi ilçe kongrelerini yapmış ve başkanları belirlemiştik. Şimdi sıra il kongremize geldi. Başbakanımız Binali Yıldırım Beyefendi kongremize teşrif edeceklerdir. Kongremizin bir şölen havasında geçeceğini düşünüyorum. Tüm vatandaşlarımızı kongremize davet ediyoruz. Yeni seçilecek yönetim listelerimiz ile birlikte 2019’da yapılacak olan yerel ve genel seçimlere canla başla hazırlanacağız. Ak Parti’nin millet sevdasını ve hizmet bayrağını en yukarılara taşıyacağımıza olan inancım tamdır” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2018, 21:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER