TREN GELİR HOŞ GELİR

Demiryolu ağı yaklaşık 700 milyon lira harcanarak yenilendi ve Zonguldak yolcu ve yük taşımacılığında önemli mesafeler kat etti.

TREN GELİR HOŞ GELİR

GÜNDEMDEN... 

Bilindiği üzere AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır sayesinde ikili tren setleri ve 10 adet modern vagon Zonguldak’a hizmet etmek için getirildi. İnşallah ikili setlerle çalışan Zonguldak-Çaycuma-Karabük hattı kısa bir zaman sonra dörtlü set halinde çalışacak. İzleyip göreceğiz.
Demiryolu ağı yaklaşık 700 milyon lira harcanarak yenilendi ve Zonguldak yolcu ve yük taşımacılığında önemli mesafeler kat etti.
Hüseyin Özbakır nevi şahsına münhasır bir insan. Siyasetçi gibi değil de halktan biri gibi davranıyor. Zonguldak halkına bir konu hakkında söz verdiği zaman sonuna kadar kovalıyor. Takdirle izliyoruz kendisini.
Bir de 6 yıldır vekil olup hiçbir şey yapmadan kuyu kazmaya çalışan vekiller var. Hüseyin Özbakır şunu yapalım bunu yapalım dedikçe adamın tüyleri diken diken oluyor. Ya  set olacağına, engel olacağına adama yardımcı olsana. Zonguldak kazansın, şahıslar değil.
Özcan Ulupınar’a sormak lazım. 6 yıldır vekilsin Zonguldak için ne yaptın?
Yıllar sonra, iyi niyetle bir şeyler yapmaya çalışan bir vekilimiz var.

Gölge etmeyin başka ihsan istemiyoruz…

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2017, 15:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yahya
Yahya - 7 yıl Önce

Bu memle kete hiçbir şey yapılmaması için elinden geleni yapan buranın kendi Vatandaşı için hizmet almasın diye uğraşan kendi yerli çocuğu var TOKİ blokları yapacak ne diyorlar bizim evleri biz kime satacağız TOKİ buraya gelirse ..
Bu Zihniyetle Zongulda ha çok yapacak bir şey yok

Turkan
Turkan - 7 yıl Önce

Memleket memleket olalı ilk kez bir milletvekili gördü Allah ondan razı olsun neden onun önünü kesiyorlar ki o bu memleket için canla başla çalışan bas savcımızdır çek o ellerini onun üzerinden Ey Özcan

SIRADAKİ HABER