Trump'a kızdı 400 Dolar yaktı!

Trump'a kızdı 400 Dolar yaktı!

Trump'a kızdı 400 Dolar yaktı!

Zonguldak’ın sevilen ve sayılan esnaflarından Gülali Akyıldız, ABD Başkanı Trump'un Türkiye'ye yönelttiği ‘Dolar’ tehdidine tepki olarak iş yerinde ABD doları yaktı. Zonguldak Çınartepe Mahallesinde esnaflık yapan Gülali Akyıldız, kazasından çıkardığı dolarları tek tek yaktı.
“TÜRKİYE DİZ ÇÖKMEZ”
Dolarları yakan Akyıldız, ABD Başkanı Trump’a  seslenerek  “Türkiye senin paralarınla diz çökmez. Tarihinde hiç kimseye diz çökmeyen Türkiye'ye sende diz çöktüremezsin. ABD Başkanı senin bilmediğin bir şey var, Bizim Türkiye çok güçlü ve kuvvetli yıkılmaz. Dolarlarınla yıkamazsın. Artık dolarlarını istemiyor ve istemiyoruz. Dolarlarına ihtiyacımız yok. Bana Türk lirası yeter. Yıllardır dünyaya verdiğin zülüm yeter artık. Türkiye devleti bugüne dek hiç kimseye boyun eğmemiştir, eğmez de. Hiç kimsede boyun eğdiremez bize. Diz çöktüremez bizlere. Yakıyorum senin dolarını” diyerek yaklaşık 400 dolarını tek tek ateşe verdi.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2018, 10:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Meftun Sayılı
Meftun Sayılı - 6 yıl Önce

Ya zavallı biri, ya da sahtekâr.
Yani bunun yaptığına itibar edilmez.

Necati
Necati - 6 yıl Önce

Millet deli gibi dolar bahsediyor olmadı yapıyor o kadar Abdullah yakacağını yarısında olsun bana verseydin de ben de bugün iki tane sünnet olan çocuğun var Bir şeyler olabilseydim ama bu öyle bir şey olmazdı zaten şu anda gazete bir dahi yayınlanmaz Çünkü ben farklı bir şey söylemiyorum elektriğimi dahil bugün hastanedeyken açıldı imkanım yok işsizim Ne yapacağım bilmiyorum

SIRADAKİ HABER