TSO'da görev dağılımı...

Çaycuma TSO'da görev dağılımı yapıldı

TSO'da görev dağılımı...

Çaycuma Ticaret Sanayi Odası seçimleri sonrası yönetim kurulu başkanlığı seçimi yapıldı.
Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meslek Grubu seçimlerinin ardından yönetim kurulu başkanlığı seçimi yapıldı. Yapılan oylama sonucunda Zekai Kamitoğlu Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı seçilirken, Yönetim Kurulu şu kişilerden oluştu:
Serhat Dereli, Fatih Özkütük, Çağatay Yurtbay, Ali Karakaş, Deniz Saraç, Aytekin Pekdemir, Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri; İsa Atmaca, Hasan Atalay, Telat Yaşar Yurtbay, Abdülkadir Özkara, Cevat Tan, Şeref Bayrak.
TSO Meclis Başkanı Ergün Ece seçilirken, Meclis Başkanı Yardımcıları Yusuf Hüseyin Arslan, Sedat Kara, Katip üyesi de Tayfun Karaöz oldu.

Seçimlerin bayram havasında geçtiğini söyleyen Zekai Kamitoğlu, Tüm gruplarla birleşmemiz sonucunda huzurlu ve güzel bir seçim oldu. TSOnun herhangi bir siyasi partiye taraf olmasına karşıyım. Her ne kadar buraya siyasi kimlikle gelmiş olsam da, o siyasi gömlek kimliğimi dışarıda bırakarak geldim. Çaycumamızın ve bölgemizin menfaatleri için tüm siyasi gruplarla ve iktidarla istişare olması gerektiğini düşünüyorum. Meclis Başkanımız Ergün Ece de bizi birleştirip kaynaştırarak son derece yapıcı bir rol üstlenmiştir. O konuda kendisine teşekkür ediyorumdiye konuştu.
Meclis Başkanı Ergin Ece ise bugüne kadar görev yapmış oda başkanlarına hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum dedi.

haber

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2018, 15:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER