TSO’dan yeni çalışma

ZONGULDAK TSO’DAN KOBİGEL – KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

TSO’dan yeni çalışma

Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, KOSGEB tarafından KOBİGELKOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında, “2019 / 01 İmalat Sanayi Sektöründe Dijitalleşme Sürecine Katkı Sağlayabilecek Yerli Teknoloji Geliştiricisi KOBİ’lerin Desteklenmesi” ve “2019 / 02 İmalat Sanayi Sektöründe Faaliyet Gösteren KOBİ’lerin Üretim Ve İlişkili İş Süreçlerinde Dijital Teknolojilerden Yararlanma Düzeyinin Arttırılması” konularında proje teklif çağrısına çıkıldığı söyledi. Konu hakkında 18 Nisan 2019 Perşembe Günü saat 10.00 ‘da Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasında KOSGEB İl Müdürü Güven Aktaş ve Uzman Soner Kaynar’ın katılımları ile bir bilgilendirme toplantısı yapılacağını bildiren Demir, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nın tüm üyelerini bu toplantıya davet etti.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Program kapsamında, “2019 / 01 İmalat Sanayi Sektöründe Dijitalleşme Sürecine Katkı Sağlayabilecek Yerli Teknoloji Geliştiricisi KOBİ’lerin Desteklenmesi” ve “2019 / 02 İmalat Sanayi Sektöründe Faaliyet Gösteren KOBİ’lerin Üretim Ve İlişkili İş Süreçlerinde Dijital Teknolojilerden Yararlanma Düzeyinin Arttırılması” konularında proje teklif çağrısına çıkıldığını ifade ederek, “İmalat sanayi sektöründeki KOBİ’ler, üretim ve ilişkili iş süreçlerinde dijital teknolojilerden yararlanmaları halinde imalat hızı ve verimliliklerinde önemli iyileştirmeler sağlayabilmektedir. Sanayide dijital dönüşümün Türkiye’de başarıyla gerçekleştirilmesi, bu konuda yetkin teknoloji geliştiricisi KOBİ’lerin varlığına bağlıdır. 2019 – 01 sayılı Proje Teklif Çağrısının genel amacı, yerli ve yetkin dijital teknoloji geliştiricisi KOBİ envanterini genişletmektir” diye ifade etti.

Teklif Çağrısının amacından da bahseden Başkan Demir, “İmalat sanayi sektöründeki KOBİ’ler, üretim ve ilişkili iş süreçlerinde dijital teknolojilerden yararlanmaları halinde üretim hızlarını, etkinliklerini ve verimliliklerini iyileştirebilmektedir. Proje Teklif Çağrısının genel amacı, “İmalat sanayi KOBİ’lerinin, yerli teknoloji geliştiricilerle işbirliği öncelikli olmak üzere dijitalleştirilmiş iş süreci sayısını arttırmaktır. Teklif çağrılarının başvuru sistemi 02 Mayıs 2019 günü saat 23.59’da başvuruya kapatılacaktır. Bu tarih ve saate kadar başvuru sahibi tarafından sistem üzerinden onaylanmayan projeler değerlendirmeye alınmayacaktır. İsteyen KOBİ’lerimiz başvuru koşulları ve şartlara www.kosgeb.gov.tr adresinden ulaşabilir. İmalat sanayi sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizi bu desteklerden yararlanmaya ve 18 Nisan 2019 Perşembe Günü saat 10.00 ‘da Odamızda yapılacak toplantıya katılmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2019, 13:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER